Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Nanoleaf vid ett skrivbord

Nanoleaf

Nanoleaf är ett teknik- och IoT-företag som förändrar världen med de mest innovativa lösningarna för smarta hem, och tar extraordinära erfarenheter och gör dem extraordinära.

Genom att ingjuta genomtänkt design och teknisk intelligens i sina produkter, för Nanoleaf in en ny era i det smarta hemmet som handlar om fullständig personifiering.

Upptäck obegränsad belysning

Nanoleafs former är modulära paneler med LED-belysning med en kombination av smart teknologi och slät ultratunn design. Perfekt för att designa en reklamvägg och konfigurera din egen personliga produktivitetszon, eller skapa den rätta atmosfären för vilket tillfälle som helst.

Genom att använda Nanoleafs exklusiva Connect+ Technology, fungerar alla produkter i Shapes Line - Hexagoner, Trianglar och Mini Trianglar - tillsammans och låter dig skapa riktig ljusmosaik.

 
Mörkblå vägg i sovrum med LED-belysning

Njut av obegränsade designmöjligheter genom att ansluta flera av en form eller blanda och matcha olika former på helt nya sätt. Förvandla rum med multi-sensoriska upplevelser som interaktiv pekning, musiksynkronisering i realtid, skärmspegling och mer. Anpassa och skapa dina egna scener i Nanoleaf-appen.

Vardagsrum med Nanoleaf-belysning på en orange vägg
Nanoleaf Light Panels formad som en val

Nanoleaf Light Panels – Rhythm Edition

Lys upp livet, på ditt sätt

Nanoleaf Light Panels är ett nytt smart belysningssystem som låter användaren själv styra ljuspanelerna efter sina egna önskemål. Låt din kreativitet flöda och skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle: Vakna upp till behagligt morgonljus, underhåll familj och vänner med färgglada färgscener eller avsluta långa dagar med avkopplande ljus som synkar med musik i realtid. Ett smart kit innehåller 9 ljuspaneler men det går att köpa till utbyggnadssatser om man skulle vilja ha fler paneler.

Nanoleaf Canvas igång på en ljusröd vägg

Nanoleaf Canvas

Skapa ditt egna mästerverk

Nanoleaf Canvas är ljuskvadrater som tillsammans bildar ett pussel av olika ljuspaneler. Belysningssystemet är utrustat med en interaktiv touch-teknologi som är utformad för att reagera på specifika rörelser. Det behövs bara ett knapptryck för att slå på, stänga av, justera ljusstyrkan, ändra animeringen och aktivera den rytmiska modulen som gör att ljuspanelerna reagerar på olika ljud. Fokuset på estetik gör Nanoleaf Canvas till ett fristående konstverk och en av de mest tekniskt avancerade belysningssystemen på marknaden idag.

I vårt sortiment hittar du Nanoleaf Canvas Smarter Kit (9-pak) och Nanoleaf Canvas expansionspack (4-pack).

Nanoleaf Remote på ett bord intill två blomkrukor

Nanoleaf Remote

Ständigt smartare

Nanoleaf fjärrkontroll är en 12-sidig knapplös HomeKit-fjärrkontroll som är utformad för att förbättra användarupplevelsen och aktivera enkel styrning för dina Nanoleaf-ljuspaneler och andra HomeKit-produkter. Fjärrkontrollen ansluts via Bluetooth och drivs med 2 AA-batterier. Var och en av fjärrkontrollens 12 sidor kan programmeras att utlösa olika kommandon i den kostnadsfria Nanoleaf-appen.

Läs mer om Nanoleaf Remote.

Tillbehör

Utöka möjligheterna med dina Nanoleaf-produkter ännu mer! Böj av från den räta linjen med varje länk som böjs upp till 180 grader. Använd monteringssatsen för ojämna eller porösa underlag där den medföljande monteringstejpen inte är lämplig.

Orange Nanoleaf vid väggen i ett sovrum
Nanoleaf Canvas från vägg till tak