Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Vad är Apple TV och hur fungerar det? Vad är Apple TV och hur fungerar det?

Vad är Apple TV och hur fungerar det?

Med Apple TV kan du streama film och tv-program till din tv, men du kan även göra mycket annat. Du kan också spela spel, streama musik och ladda ner appar från AppStore. Du kan samla din favoritunderhållning på ett och samma ställe så att du bara kan sitta ner, koppla av och välja vad du vill se.
Vad är Apple TV och hur fungerar det?

Vad är Apple TV?

Med Apple TV kan du titta på vad du vill, när du vill. Allt du behöver göra är att koppla enheten direkt till HDMI-porten på din tv. Om du har en mottagare eller HDMI-switchbox, använder du en HDMI-kabel som du ansluter direkt till din mottagare eller switchbox. Apple TV är kompatibel med flera olika streamingtjänster och underhållningsplattformar som till exempel Netfix, HBO Nordic och YouTube. Se dina favoritprogram när du vill utan att behöva ta hänsyn till några sändningstider. Klicka bara på den app där det du vill titta på finns, logga in med ditt användarnamn och lösenord och välj vad du vill titta på vare sig det är mitt i natten eller tidigt på morgonen. Du har också tillgång till AppStore via Apple TV där du inte bara kan ladda ner film- och tv-appar utan också roliga spel för hela familjen och till exempel väderprognosappar, träningsappar och till och med interaktiva kokböcker! Så Apple TV är inte bara en tv-box utan en digital mediaspelare med en massa möjligheter!

Vad är Apple TV och hur fungerar det?

Se videor och bilder som är lokalt lagrade i dina iOS-enheter

Vill du streama innehåll från din iPad, Mac eller iPhone? Med AirPlay har du möjlighet att streama video, ljud och bilder trådlöst från din iPhone, Mac eller iPad till din Apple TV så att du med bara ett klick kan visa allt från semesterbilder till en film som du har laddat ner. Om du har en Android-enhet kan det vara litet svårare att streama musik och videor till Apple TV, men inte alls omöjligt. Det finns ett antal lösningar på nätet för dig som har Android, till exempel DoubleTwistPro. Gå in på GooglePlay för mer information om appen.

Vad är Apple TV och hur fungerar det?

Se dina favoritprogram

Fler och fler kanaler och streamingtjänster börjar dyka upp i Apple TV-världen. Streamingtjänster som till exempel Netflix har funnits tillgängliga via Apple TV en tid. Här kan du enkelt streama tv-program och filmer direkt till din tv-skärm, men tänk på att du behöver ha ett abonnemang innan du kan börja använda tjänsterna på Apple TV. Apparna är lätta att skaffa. Du behöver bara klicka på det program eller den film du vill se.

Vad är Apple TV och hur fungerar det?

Se livesändningar på tv

Om du vill se livesändningar på Apple TV via kabel eller antenn är detta relativt enkelt att installera. Ladda bara ner en app kallad Channels så får du Live TV komplett med avsnittsinformation – med samma gränssnitt som de andra streamingapparna. Det finns en massa leverantörer som har utvecklat appar som passar perfekt till Apple TV. Apparna samlar alla dina tv-kanaler i en enda app och fungerar nästan som din vanliga mottagare. En av många fördelar är att du inte behöver slå av Apple TV för att se en fotbollsmatch live!

Ny app för Apple TV - samla alla dina innehållsleverantörer på ett ställe

Med den nya Apple TV-appen kan du bläddra runt i innehållet från olika streamingtjänster i en och samma app! Med en snabb sökning hittar du alla tillgängliga filmer och tv-program. Apple TV ger också rekommendationer om sådant som kan vara intressant. Så om du letar efter någonting att titta på, kan du få förslag av Apple TV.

Här hittar du Apple TV:

Inga produkter

Apple TV 4K 2nd Gen - 32 GB
Obekräftat datum 2021-09-21  
313117
1 990
 
 
NYHET
Obekräftat datum 2021-09-21  

  • Nöjescenter
  • UHD, HDR, A12 Bionic CPU
  • 4K upplösning
  
 
Apple TV 4K 2nd Gen - 64 GB
Webblager (100+)  
313116
2 090
 
 
Webblager (100+)  

  • Nöjescenter
  • UHD, HDR, A12 Bionic CPU
  • 4K upplösning
  
 
Apple TV 2nd Gen. - 32 GB
Obekräftat datum 2021-09-21  
313118
1 679
 
 
Obekräftat datum 2021-09-21  

  • Nöjescenter
  • Siri Remote
  • Advanced tvOS