Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Beats Studio Buds

Verkligt trådlösa brusreducerande Beats Studio Buds där musiken kommer till sin rätt. Beats Studio Buds är konstruerade med en skräddarsydd akustisk plattform för att ge kraftfullt och balanserat ljud i en kompakt in-ear-formfaktor. Resultatet är en uppslukande ljudupplevelse som förmedlar känslan i inspelningsstudion till dig och förgyller din tillvaro.
Beats Studio Buds i öronen på en man

Drivs av ljud i toppklass

Beats skapades för att fler skulle få höra musiken så som artisten tänkt sig. Beats Studio Buds är konstruerade för att ge kraftfullt och balanserat ljud i en kompakt design genom en helt skräddarsydd akustisk plattform. Ett egenutvecklat element med dubbla membran och två kammare ger tydligt ljud med fantastisk stereoseparation. En avancerad digital processor optimerar sedan ljudprestandan för volym och klarhet med utmärkt brusreducering. Resultatet är en uppslukande ljudupplevelse som förmedlar känslan i inspelningsstudion till dig och förgyller hela dagen.

Beats Studio Buds i öronen på en kvinna

Kontrollera bruset

Med två distinkta lyssningslägen har du full kontroll över ljudet. Aktiv brusreducering (ANC) blockerar kontinuerligt oönskat ljud utifrån genom ett finjusterat filter som dynamiskt anpassas till omgivningen. Växla enkelt till Transparens med ett knapptryck när du behöver höra omvärlden. Utåtriktade mikrofoner blandar ljudet från omgivningen med musiken för en naturlig och öppen lyssningsupplevelse.

 Beats Studio Buds och laddningsfodral i en kvinnas hand

Kraft som räcker hela dagen

Hörsnäckorna har upp till 8 timmars lyssningstid1 med två ytterligare laddningar genom laddningsfodralet i fickstorlek.2 Det betyder att Beats Studio Buds ger dig upp till sammanlagt 24 timmars uppspelning. Med Aktiv brusreducering eller Transparens aktiverat får du upp till 5 timmars lyssningstid, sammanlagt 15 med fodralet. Om batterinivån är låg och du behöver ladda snabbt räcker det med 5 minuters FastFuel-laddning för upp till 1 timmes speltid.3 Det är vad vi kallar trådlös frihet.

 Beats Studio Buds i öronen på en kvinna

Välj din storlek

Tre mjuka öronkuddar i silikon (small, medium eller large) ger en anpassad passform och skapar en akustisk försegling för en ännu mer uppslukande ljudupplevelse. Tack vare storleksalternativen kan du lita på att de sitter bekvämt och stadigt. Beats Studio Buds är utformade för att passa smidigt in i ditt liv med en elegant och kompakt in-ear-design. Det matchande laddningsfodralet är enkelt att bära med sig och har en rundad och tunn design som passar smidigt i fickan eller handväskan. Dessutom är hörsnäckorna IPX4-märkta för svett- och vattentålighet.4

 Beats Studio Buds i öronen på en kvinna som håller en mobiltelefonen i handen

Håll dig ansluten

Tack vare Class 1 Bluetooth® har Beats Studio Buds större trådlös räckvidd och färre avbrott. Dubbla strålformande mikrofoner riktar in sig på din röst och filtrerar bort vind och ljud utifrån för högre samtalskvalitet och tydligare röst. Du kan hantera samtal och styra musiken med de inbyggda reglagen. Du kan också anpassa tryck och håll-funktionen så att den antingen styr ANC eller röstassistenten.5

 Beats Studio Buds och laddningsfodral vid en MacBook

Kompatibla med Apple och Android

Beats Studio Buds kan enkelt parkopplas med ett enda tryck med Apple6- och Android-enheter7 och ansluts enkelt via Bluetooth. Med Beats-appen för Android får du bland annat inbyggda reglage, enhetsstatus (t.ex. batterinivå) och uppdateringar av fast mjukvara. För Apple-produkter är dessa funktioner inbyggda i iOS utan att någon app behövs. Du kan även aktivera Siri utan att röra ett finger genom att säga ”Hej Siri”.8 Tack vare laddningskontakten med USB-C kan du ladda på både Apple- och Android-plattformar.

1 Testerna utfördes av Apple i april 2021 med förhandsversioner av Beats Studio Buds, laddningsfodral och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts från iTunes Store (256Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Testerna gjordes med fulladdade Beats Studio Buds som fick spela tills den första Beats Studio-snäckan stängdes av. Lyssningstiden var upp till 5 timmar med Aktiv brusreducering aktiverat. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

2 Testerna utfördes av Apple i april 2021 med förhandsversioner av Beats Studio Buds, laddningsfodral och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts från iTunes Store (256Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Testerna gjordes med fulladdade Beats Studio Buds som fick spela tills den första Beats Studio-snäckan stängdes av. Helt urladdade Beats Studio Buds laddades till 100 procent varefter ljud spelades upp tills den första Beats Studio-snäckan stängdes av. Detta upprepades tills båda Beats Studio Buds-snäckorna och laddningsfodralet var helt urladdade. Lyssningstiden var upp till 15 timmar med Aktiv brusreducering aktiverat. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

3 Testerna utfördes av Apple i april 2021 med förhandsversioner av Beats Studio Buds, laddningsfodral och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts från iTunes Store (256Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Laddningstesterna på 5 minuter gjordes med urladdade Beats Studio Buds som laddades i 5 minuter varefter ljud spelades upp tills den första Beats Studio-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

4 Beats Studio Buds är svett- och vattentåliga för sporter som inte utförs i vatten. Beats Studio Buds har testats i laboratorium och uppfyller kraven för IPX4 i enlighet med IEC-standarden 60529. Graden av tålighet mot svett och vatten är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda våta Beats Studio Buds. Information om hur du bäst rengör och torkar dem finns på https://support.apple.com/sv-se/HT209542. Laddningsfodralet är inte svett- eller vattentåligt.

5 Anpassning av tryck och håll-funktionen kräver en iPhone med iOS 14.6 eller senare eller en Android-enhet med den senaste versionen av Beats-appen installerad.

6 Parkoppling med ett enda tryck kräver iOS 14.6 eller senare

7 Fast Pair kräver att platstjänster är aktiverade. Fullständig åtkomst till funktionerna kräver en enhet med Android 6.0 eller senare med Google Play-tjänster aktiverade och ett Google-konto.

8 Det är inte säkert att Siri är tillgänglig på alla språk och i alla områden. Funktioner kan variera mellan olika områden. Internetanslutning krävs. Avgifter för mobildata kan tillkomma.