Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Black Friday

Black Friday 2021

Black Friday på elgiganten.se

Vi laddar upp med massvis av riktigt bra erbjudanden online och i alla våra butiker. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänka produkter och Black Friday erbjudanden oavsett om du är ute efter en ny dator, tv, tvättmaskin mobiltelefoner eller abonnemang. Vi utlovar stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Vi kommer uppdatera med nya erbjudanden under hela kampanjen och fylla på med produkter, allt för att du ska kunna göra en riktigt bra deal! 

Black Friday i våra varuhus

Vi erbjuder såklart en möjligheten att göra fynd i våra butiker och varuhus. Vi följer även i år folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer för en trygg handel på Elgiganten. För att undvika trängsel så kommer vi att under Black Friday utöka våra öppettider, för att du ska kunna planera ditt besök till en dag och tid som passar dig. Detta kan innebära väntetid och kö utanför butiken, om det är många besökare samtidigt. För mer information om hur Elgiganten hanterar Covid-19, se här.

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving i årtionden har varit ett startskott för julhandeln. Butiker och kedjor har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag på andra sidan Atlanten att det är den absolut största shoppingdagen med en omsättning på omkring 50-60 miljarder på en enda dag för handeln.

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.

Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren så att du redan nu kan boka in, ta semester och vara redo för en dag full av shopping.

2021: Black Friday infaller fredagen den 26 november
2022: Black Friday infaller fredagen den 25 november
2023: Black Friday infaller fredagen den 24 november

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har över 30 år i bagaget så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först i löpet av 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige. Fenomenet har fått enormt genomslag både i butiker där köerna i fjol ringlade långa och online där flertalet hemsidor under 2015 gick ner på grund av enorma trafikflöden.


Välkommen till Black Friday hos Elgiganten Företag

På Black Friday 2021 så laddar Elgiganten Företag också upp med massor av fina erbjudanden för dig som företagskund. Du kommer att hitta alla erbjudanden på vår företagssida. För att kunna ta del av priserna och göra beställningar, så behöver du ha ett företagskonto. Så här blir du enkelt företagskund i god tid inför Black Friday >>.


Förbered dig för Black Friday

Som medlem i Elgigantens kundklubb får du info direkt när vi släpper våra Black Friday-priser och andra fördelar som vi lovar att du kommer gilla. Förbered dig för Black Friday redan idag genom att bli medlem i klubben - det kostar ingenting och du får schyssta fördelar samt tillgång till speciella kampanjer och klubbhelger.

Några av fördelarna som medlem

  • 50 dagars öppet köp!*
  • 20% på en stor del av våra tjänster som utförs i varuhuset**. Fråga din säljare!
  • Klubbspriser varje månad
  • Klubbveckor och klubbhelger
  • Nyhetsbrev så att du inte missar aktuella erbjudanden
  • Exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Kvitto och garantier på mejlen - Slipp borttappade eller blekta kvitton
  • Kortlöst medlemskap

*Samma regler och undantag som vårt 30 dagars öppet köp. Läs villkoren här

**Gäller ej leveranstjänster, tjänster som utförs hemma hos dig eller tjänster som utförs av 3:e part.

Läs mer om fördelarna här eller bli medlem direkt här på sidan.

Varmt välkommen till Elgigantens KundklubbKlicka här för att bli medlem i kundklubben

Aktuella kampanjer på Elgiganten