Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Cyber Monday hos Elgiganten 2020

Måndag, den 30 november 2020 är det dags för Cyber Monday igen! Priserna gäller endast online på Elgiganten.se och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Handla senast måndag 30 november kl. 23:59

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är e-handels egna Black Friday och shoppingdagen infaller första måndagen efter den amerikanska Thanksgivingdagen. Intresset för Cyber Monday och att kunna fynda direkt från soffan eller i mobilen när du är på språng har bara ökat sen fenomenet kom till Sverige i början av 2010-talet.

Cyber Monday hos Elgiganten

Vi på Elgiganten har haft heta deals på Cyber Monday de senaste fyra åren och 2020 är inget undantag. Vi kommer såklart ge er som älskar e-handel ännu en chans att fynda hemelektronik och vitvaror till låga priser.

Unna dig själv eller shoppa julklapparna hos oss på Elgiganten under Cyber Monday!

Håll dig uppdaterad

Följ Elgiganten på Facebook och glöm inte bli klubbmedlem och få vårt nyhetsbrev så du du inte missar viktig information om Singles Day och våra billiga priser på datorer, TV, mobiltelefoner, vitvaror och hemelektronik under hela året! För att inte missa några fyndpriser på Cyber Monday 2019, håll utkik på vår Facebooksida så du inte missar några fynd. På Cyber Monday har du chansen att hitta elektronik billigt. Följ oss så ses vi på Cyber Monday på Elgiganten!

Aktuella kampanjer på Elgiganten