Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Elgigantens Fotoservice - för bilderna som förtjänar mer

Vill du ha det bästa möjliga resultatet på dina utskrifter? Elgigantens Fotoservice garanterar professionella resultat på dina bilder. Se till att dina nära och kära inte försvinner i pixelhavet på din mobil eller kamera. Med en Cewe Fotobok, Canvas, Poster, Vykort eller andra presenter kan du skapa minnen som varar. Det finns många olika möjligheter för bröllopsfoton, semesterfoton och händelser i livet att få ett nytt liv! CEWE Fotobok - Elgigantens fototjänst

CEWE Fotobok

De bästa minnena i ett omslag

Låt dina bästa digitala bilder från semestern, jubileet eller vardagen uttryckas i en CEWE Fotobok. Med det lättanvända onlinebaserade programmet kan du anpassa ditt fotoalbum precis som du själv vill. Du kan välja från många olika storlekar så som Mini, Liten, Kompakt, Kvadratisk, Stor, XL och XXL. Bokens omslag är hårda omslag tillverkade av tyg eller imitationsläder. Antal sidor i boken bestämmer du själv och det finns flera olika layouter och typer av papper. Till exempel kan du välja en fotobok med fotopapper eller högglans.

Väck dina minnen till liv på ett helt nytt sätt. CEWE Fotoboken låter dig även lägga till videoklipp i boken. Videofilmerna läggs till som QR-koder. Skanna koden med din smartphone eller surfplatta och se på de när du vill.
Canvasutskrifter - Elgigantens Fotoservice

Posters & Canvasutskrifter

Gör vackra utskrifter av dina bästa minnen

Dina viktigaste bilder förtjänar ett format som väcker de minsta detaljerna till liv. Elgigantens Fotoservice förvandlar dina bilder till vackra utskrifter på många olika material. Basmaterialen du kan välja mellan är fotocanvas, hård skumplatta, alu-platta, akrylglas eller en alu-platta bakom akrylglas.

Du kan välja att förstora en enstaka bild eller skriva ut flera bilder som ett collage på fotocanvas. Som något helt speciellt kan du skapa en bild fördelad på flera olika delar, och skapa ett imponerande flerdelat konstverk. Otrolig mångsidighet ger dig nästintill oändliga möjligheter för hemmet.Kort och Kalendrar

Personliga Kort

Skapa en vacker inbjudan, ett jubileumskort eller ett tackkort av dina bilder. Med Elgigantens Fotoservice kan du designa kortet som du själv vill, och avsluta det hela med rätt teckensnitt och dekor. Hos vår Fotoservice hittar du teman för alla anledningar så som konfirmationer, bröllop, födelsedagar eller dop. Gör familj och vänner glada över de vackra korten som passar för alla anledningar.

Läs mer om kort

Fotokalendrar

Med en Fotokalender kan du få hela året att återspegla ditt liv. De många valmöjligheterna garanterar att du får en perfekt kalender. Elgigantens Fotoservice erbjuder väggkalendrar, designkalendrar och skrivbordskalendrar med de storleks, pappers- och modellvalen du vill ha.

Läs mer om kalendrar

Bilder

Högkvalitativa bilder

Framkalla dina digitala bilder på fotopapper med Elgigantens Fotoservice. Låt inte bilder från bröllop, födelsedagsfester eller andra viktiga händelser försvinna i din mobiltelefons eller kameras pixelhav. Välj standard eller premiumkvalitet på fotopapperet för dina bilder och akrylglas för de viktigaste minnena. Det finns flera olika bildstorlekar och designer, både självhäftande bilder och bildserier. En bildserie är ett billigt sätt att skapa flera kopior av samma bild.

Fotopresenter

Gör någon glad med en fotopresent

En personlig present är ett utmärkt sätt att glädja dina nära och kära. Gör din make glad med en kul kalender fylld med roliga minnen, eller en kaffekopp med bilder av era barn. Dekorera textiler så som t-shirts eller kuddvar. Du kan också skapa ditt eget skal till din surfplatta eller mobiltelefon. Med Elgigantens Fotoservice hittar du presentidéer för alla anledningar.

Läs mer om fotopresenter

100% Nöjdhetsgaranti

Är du inte nöjd med produkten du har beställt? Vi är säkra på att våra CEWE Fotoböcker, Posters, Canvas-utskrifter eller vykort möter kraven hos även den mest krävande kund, och därför erbjuder vi 100% Nöjdhetsgaranti på våra produkter. Om du mot förmodan inte är nöjd med kvaliteten på din produkt, vänligen kontakta oss så får du en ny produkt eller pengarna tillbaka.