Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Utforma ditt nya kök hos oss

Halva priset på vitvaror när du köper kök

Ska du renovera eller bygga ett nytt kök? Elgigantens eget köksmärke Epoq ger dig möjlighet att utforma ditt drömkök som du vill ha det. Välj mellan en rad olika färger och design på luckor, utförande och inredningsalternativ. Du får alltid 90 minuters kostnadsfri rådgivning med en av våra köksspecialister.

Utforma ditt nya kök hos oss

Ska du renovera eller bygga ett nytt kök? Elgigantens eget köksmärke Epoq ger dig möjlighet att utforma ditt drömkök som du vill ha det. Välj mellan en rad olika färger och design på luckor, utförande och inredningsalternativ. Du får alltid 90 minuters kostnadsfri rådgivning med en av våra köksspecialister.

Drömmen om ett nytt kök

Kanske ser du framför dig ett helt nytt kök för att förbättra både funktion och design, eller så behöver du bara byta ut delar? Önskemålen brukar vara lika olika som vi människor är. Vi på Elgiganten kan kök och kan hjälpa dig att få en kvadratsmart lösning som ökar förvaringen och förbättrar både funktion och design i ditt kök.

Vi har ett sortiment med populära stilar och färger för både moderna och klassiska kök. På insidan erbjuder vi funktionella och smarta lösningar för att organisera ditt kök på bästa sätt.

Boka en tid med oss för att uppfylla drömmen.

35 års garanti

Köket är hjärtat i hemmet. En plats vi tillbringar mycket tid. Därför är det viktigt att säkerställa en kvalitetsnivå som uppfyller dina förväntningar. Epoq kök är designade för att användas. Lådor och luckor ska tåla att öppnas och stängas varje dag genom åren. Bänkskivor, diskhoar och blandare ska fortsätta vara funktionella över tid, oavsett användning. Detta ställer stora krav på materialval och design. Vi testar och kvalitetssäkrar alla våra produkter för att säkerställa och upprätthålla en hög kvalitet. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda upp till 35 års garanti på våra produkter. Läs mer...

Ikon av 35 års förlängd garanti

Diskho

En diskho fyller en viktig uppgift i köket och tvättstugan. Vilka funktioner är viktiga för dig? En eller två hoar? Behöver den vara stor nog för att rymma en plåt? Ska den ha en avrinningsyta? Fördelen med våra diskhoar är att när du bestämt dig för funktionen, har du möjligheten att få den att fint smälta in i helheten då vi erbjuder 90 olika diskhoar från Silver, Franke och Blanco. Läs mer...

Blandare

Blandaren tillsammans med diskhon är de delar av köket som du använder mest. Form och funktion är viktiga vid valet av blandare. De finns i både traditionell och modern stil från de ledande tillverkarna. Blandarna olika färger med matchande detaljer för till exempel avstängning av vatten, eller diskmedelspump. Våra blandare är även vattenbesparande och håller hög kvalitet – alltid till ett bra pris. Läs mer...

Vitvaror

Hos Elgiganten finner du alltid ett brett utbud av vitvaror med de senaste nyheterna till rätt pris.

Något som är extra populärt just nu är vinkyl där du hos oss finner närmare 100 modeller. Prata med din köksspecialist om vad som passar dina behov bäst. Se alla vinkylar

Läs mer om kampanjen här

Halva priset på vitvaror när du köper kök eller tvättstuga!

Köp vitvaror till ett komplett kök/tvättstuga och få halva priset på vitvarorna (upp till fem produkter). Erbjudandet gäller vid ett köp av ett komplett kök/tvättstuga för minst 40 000 kr (exkl vitvaror).

Ett komplett kök ska innehålla, stommar, fronter, snickeridetaljer, lådor, hyllplan, knoppar/handtag, bänkskiva, diskho och blandare.

Frakt eller servicetjänster omfattas inte av erbjudandet. Erbjudandet går inte att kombinera med andra kampanjer. Köp senast den 17 oktober, 2021.

Ett komplett kök ska innehålla, stommar, fronter, snickeridetaljer, lådor, hyllplan, knoppar/handtag samt bänkskiva, diskho och blandare.

Du kan välja fritt bland i vårt utbud av vitvaror. När du handlar kök för minst 40 000 kr (exkl. vitvaror), får du halva priset på upp till fem (5) vitvaror. När du handlar kök för minst 25 000 kr (exkl. vitvaror) får du halva priset på upp till tre (3) vitvaror. Erbjudandet går inte att kombinera med andra kampanjer.

Erbjudandet gäller för privatkunder med leverans i Sverige.

Företagskunder är välkomna att kontakta varuhuset för separat offert.

Kampanjen gäller till och med 17 oktober, 2021.

Du kan ta del av erbjudandet om du inte redan fått varorna levererade eller använt dig av något annat erbjudande. Kontakta din säljare så hjälper vi dig.

Du kan beställa nu med leverans senast vecka 3, 2022.

Du beställer kök/tvättstuga och vitvaror vid samma inköpstillfälle. För denna kampanj går det inte att dela upp köpet till flera tillfällen.

Du beställer via våra varuhus. Boka möte med en köksspecialist i ditt varuhus eller på www.elgiganten.se/bokatid

Vårt nya ritverktyg, Epoq Designer, är äntligen här

Epoq Designer

Det helt webbaserade Epoq Designer-ritverktyget är enkelt att använda, och gör det enklare än någonsin att planera ditt drömkök. Börja designa nu!

Boka kostnadsfri rådgivning hos Elgiganten

Boka en gratis konsultation

Här bokar du 90 minuter köksplanering med en av våra köksspecialister - välj mellan videomöte hemifrån eller köksmöte i varuhuset. Tjänsten, där du också kan få råd gällande tvättstuga, är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Se våra inspirationsgallerier och artiklar här

Se vårt inspirationsgalleri

Klassiskt eller modernt? Få köksinspiration och se olika lösningar för tvättstuga i vårt bildgalleri.

Pil med texten: Gå till Epogs framsida