Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Utforma ditt nya kök hos oss

Ska du renovera eller bygga ett nytt kök? Elgigantens eget köksmärke Epoq ger dig möjlighet att utforma ditt drömkök som du vill ha det. Välj mellan en rad olika färger och design på luckor, utförande och inredningsalternativ. Du får alltid 90 minuters kostnadsfri rådgivning med en av våra köksspecialister.

Drömmen om ett nytt kök

Kanske ser du framför dig ett helt nytt kök för att förbättra både funktion och design, eller så behöver du bara byta ut delar? Önskemålen brukar vara lika olika som vi människor är. Vi på Elgiganten kan kök och kan hjälpa dig att få en kvadratsmart lösning som ökar förvaringen och förbättrar både funktion och design i ditt kök.

Vi har ett sortiment med populära stilar och färger för både moderna och klassiska kök. På insidan erbjuder vi funktionella och smarta lösningar för att organisera ditt kök på bästa sätt.

Boka en tid med oss för att uppfylla drömmen.

35 års garanti

Köket är hjärtat i hemmet. En plats vi tillbringar mycket tid. Därför är det viktigt att säkerställa en kvalitetsnivå som uppfyller dina förväntningar. Epoq kök är designade för att användas. Lådor och luckor ska tåla att öppnas och stängas varje dag genom åren. Bänkskivor, diskhoar och blandare ska fortsätta vara funktionella över tid, oavsett användning. Detta ställer stora krav på materialval och design. Vi testar och kvalitetssäkrar alla våra produkter för att säkerställa och upprätthålla en hög kvalitet. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda upp till 35 års garanti på våra produkter. Läs mer...

Ikon av 35 års förlängd garanti

Diskho

En diskho fyller en viktig uppgift i köket och tvättstugan. Vilka funktioner är viktiga för dig? En eller två hoar? Behöver den vara stor nog för att rymma en plåt? Ska den ha en avrinningsyta? Fördelen med våra diskhoar är att när du bestämt dig för funktionen, har du möjligheten att få den att fint smälta in i helheten då vi erbjuder 90 olika diskhoar från Silver, Franke och Blanco. Läs mer...

Blandare

Blandaren tillsammans med diskhon är de delar av köket som du använder mest. Form och funktion är viktiga vid valet av blandare. De finns i både traditionell och modern stil från de ledande tillverkarna. Blandarna olika färger med matchande detaljer för till exempel avstängning av vatten, eller diskmedelspump. Våra blandare är även vattenbesparande och håller hög kvalitet – alltid till ett bra pris. Läs mer...

Läs mer om kampanjen här

Få 4 000:- i presentkort för varje 10 000 kr du köper kök eller tvättstuga. Exempel:

  • Köp kök/tvättstuga för 10 000:- Få presentkort på 4 000:-
  • Köp kök/tvättstuga för 20 000:- Få presentkort på 8 000:-
  • Köp kök/tvättstuga för 30 000:- Få presentkort på 12 000:-
  • Köp kök/tvättstuga för 40 000:- Få presentkort på 16 000:-
  • Köp kök/tvättstuga för 50 000:- Få presentkort på 20 000:- och så vidare.

Frakt eller servicetjänster omfattas inte av erbjudandet.

Erbjudandet går inte att kombinera med andra Epoq kampanjer.

Erbjudandet gäller för privatkunder med leverans i Sverige.

Företagskunder är välkomna att kontakta varuhuset för separat offert.

Kampanjen gäller till och med 25 juli, 2021.

Du kan ta del av erbjudandet om du inte redan fått varorna levererade eller använt dig av något annat erbjudande. Kontakta din säljare så hjälper vi dig.

Du kan beställa nu med leverans senast vecka 43, 2021.

För att ta del av erbjudandet så måste du komma över 10 000:- i inköpsvärde av produkter vid varje köptillfälle.

Erbjudandet omfattar endast produkter inhandlade inom sortimentet Epoq, därmed inte vitvaror och fraktkostnad.

Du beställer via våra varuhus. Boka möte med en köksspecialist i ditt varuhus eller på www.elgiganten.se/bokatid

Vårt nya ritverktyg, Epoq Designer, är äntligen här

Epoq Designer

Det helt webbaserade Epoq Designer-ritverktyget är enkelt att använda, och gör det enklare än någonsin att planera ditt drömkök. Börja designa nu!

Boka kostnadsfri rådgivning hos Elgiganten

Boka en gratis konsultation

Här bokar du 90 minuter köksplanering med en av våra köksspecialister - välj mellan videomöte hemifrån eller köksmöte i varuhuset. Tjänsten, där du också kan få råd gällande tvättstuga, är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Se våra inspirationsgallerier och artiklar här

Se vårt inspirationsgalleri

Klassiskt eller modernt? Få köksinspiration och se olika lösningar för tvättstuga i vårt bildgalleri.

Pil med texten: Gå till Epogs framsida