Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Ett rum med vita väggar, växter, trägolv och en man och en kvinna som står i mitt i rummet och håller i flyttkartonger

Flytta hemifrån: 5 produkter du behöver

Oavsett om du ska flytta hemifrån för första gången eller flytta från en delad bostad till en alldeles egen, finns det en del saker som du behöver köpa till ditt nya hem. Här tipsar vi om 5 produkter!
En person som sitter i en soffa med en dator och tittar på Netflix

1. TV eller multifunktionell dator?

Är du på jakt efter en ny TV? Ta hjälp av vår guide för att välja rätt TV till ditt hem. Eller står du i valet mellan en ny TV eller bärbar dator? Varför inte investera i en mångsidig bärbar dator som kan användas till både dagligt arbete och underhållning? Här hittar du ett stort utbud av bärbara datorer för dig som tycker om att streama filmer eller titta på TV. En annan smart lösning är en 2-i-1 dator som kan användas som både surfplatta och bärbar dator? Perfekt när du vill se på film på väg till skolan eller jobbet. Här kan du läsa om mer fördelarna med en 2-i-1 dator.

En kopp med svart kaffe

2. Kaffemaskin, kapselmaskin eller espressomaskin?

Vi är många som inte kan tänka oss att starta dagen utan en kopp kaffe. På Elgiganten har vi ett stort utbud av kaffebryggare, kapselmaskiner och espressomaskiner – hitta en som passar din smak och dina önskemål. Föredrar du en traditionell kaffebryggare, espressomaskin eller en lite dyrare mångsidig kapselmaskin, som tillagar allt från kaffe till cappuccino, te och varm choklad? Eller föredrar du kanske pulverkaffe? Här hittar du vårt sortiment av vattenkokare.

En kvinna som städar golvet med en skaftdammsugare

3. Sladdlös skaftdammsugare

Vissa inköp är tråkiga men nödvändiga när man flyttar hemifrån, t.ex. att köpa en dammsugare. Varför då inte investera i en sladdlös dammsugare som inte tar upp mycket plats, är enkel att använda och som du slipper att köpa dammsugarpåsar till? Här kan du läsa mer om fördelarna med en skaftdammsugare.

Se alla våra skaftdammsugare!

Ett rum med möbler och Philips Hue belysning

4. Philips Hue smart belysning

Funderar du på att göra ditt nya hem smart? Då är det en bra idé att börja med hemmets belysning. Smart belysning har många fördelar och är inte bara praktiskt, utan också energibesparande. På Elgiganten hittar du ett stort sortiment av Philips Hue smart belysning. Justera färgtemperatur, ljusstyrka eller dimma belysningen trådlöst och direkt i din mobiltelefon eller med hjälp av röststyrning. Smart belysning ger också ökad säkerhet – ställ in timers som gör att det ser ut som att du är hemma och trots att du är bortrest.

Läs mer om hur du kommer igång med smart belysning!

En blender med frukt inuti

5. Blender

En blender kan användas till mycket mer än vad du tror. Oavsett om du vill mixa en god smoothie till frukost, en soppa till lunch, eget jordnötssmör till mellanmål eller krossa is till din läsk, kan du välja ur ett stort sortiment av blenders från Elgiganten. Vi har allt från enklare modeller som fungerar utmärkt om du ska blanda ihop fruktiga smoothies till frukost eller mellanmål, till mer avancerade modeller som utan problem mixar tuffare ingredienser såsom grönsaker, is och nötter.

Läs mer om våra produkter här: