Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Google WiFi - Ett nätverk som fungerar. För dig

Google WiFi är en typ av Wi-Fi-lösning som ersätter routern (och fungerar tillsammans med modemet och internetleverantören du redan har) så att du får täckning överallt i hemmet. Fungerar med alla internetleverantörer. Produkterna? De hittar du hos Elgiganten!
4,3
(159)
3 589
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Smart och enkelt WiFi
  • Upp till 1,2 Gps (Gigabit per sekund)
  • Mesh-teknik
Läs mer Google WiFi mesh 3-pack (vit)
4,8
(25)
1 490
 
 
  • Smart och enkelt WiFi
  • Upp till 1,2 Gps (Gigabit per sekund)
  • Mesh-teknik
Läs mer Google Wifi mesh 1-pack (vit)
Google WiFi

Stark och pålitlig - överallt.

Google WiFi är en typ av Wi-Fi-lösning som ersätter routern (och fungerar tillsammans med modemet och internetleverantören du redan har) så att du får täckning överallt i hemmet. Fungerar med alla internetleverantörer. Få allt du älskar med Google i ditt WiFi-nätverk.

Google WiFi

Täckning i alla rum.

Googles WiFi-åtkomstpunkter samverkar i ett sammanhängande system som täcker hela hemmet. Detta innebär att du alltid får bästa tänkbara täckning - oavsett var i huset du än befinner dig.

Google WiFi Google WiFi Google WiFi
Google WiFi Google WiFi
Google WiFi Google WiFi
Google WiFi Google WiFi
Google WiFi

Hur många Wifi-åtkomstpunkter behövs?

Inget hem är för stort eller litet för Google. Oavsett storleken på din bostad kan du få bra täckning med Google WiFi.

En: Liten bostad, upp till 85 m²

Två: Medelstor bostad, 85 - 170 m²

Tre: Stor bostad, större än 170 m²

Google WiFi

Smart Home och enkel styrning.

Google WiFi är precis lika intelligent som sökmotorn som förändrade världen. Google WiFi gör jobbet bakom kulisserna för att få snabba nätverkshastigheter och låter dig fortsätta med det som är viktigt. Den medföljande appen gör det enkelt att konfigurera och styra nätverket.

Google WiFi

Vad är Mesh?

Google WiFi är ett så kallat Mesh-system. Ett trådlöst Mesh-system består av flera åtkomstpunkter/routrar som fungerar som en slags satelliter i ditt WiFi-nätverk. En router kopplas in i ditt modem, vidare fördelar den anslutningen jämnt mellan alla routerenheter. Alla routrarna kommunicerar sinsemellan – vilket skapar en stabil WiFi-anslutning genom hela systemet.

Överföringshastigheten är den samma på alla enheter i systemet, även fast bara en är kopplad fysiskt i modemet. Alla enheter som är anslutna till ett Mesh-nätverk (så som din smartphone eller surfplatta) byter till routern med starkast signal helt sömlöst, vilket gör att du aldrig förlorar anslutningen.

Med Mesh behöver du bara ansluta till ett WiFi och inte flera olika stycken, något du måste med en WiFi-förstärkare.