Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Vissa bilder förtjänar mer

Vissa bilder förtjänar mer

Vi känner igen det allihopa - vi har hundravis av bilder på våra telefoner. Några av dem är riktigt snygga medan andra är suddiga eller mörka tack vare dåliga ljusförhållanden. Vissa bilder förtjänar mer än dålig bildkvalitet och att bli undangömda på ett minneskort eller i ett moln som du aldrig kommer se tillstymmelse till. Ta till exempel ditt barnbarns konfirmationsbilder med en systemkamera i stället för din gamla telefon som har fått repor i linsen efter att ha legat i jackfickan. Och kom ihåg att skriva ut bilderna av din son när han var kattkungen, så att du påminns om hur stolt han var i sin kostym. Och dina föräldrar kommer älska att få deras bröllopsbild inramad i en vacker ram istället för att behöva gå in på Facebook varje gång för att se tillbaka på deras lyckliga dag. Så gör mer med dina foton - de förtjänar det.

Miljövänlig och perfekt för inomhusmiljön

När du använder en ångtvätt tar du också död på en betydligt större mängd bakterier jämfört med rengöring på traditionellt sätt (faktiskt 99 % av alla hushållsbakterier). Metoden är också helt fri från kemikalier. Ångtvätt är därför en bra lösning för personer med allergi eller astma samt familjer med små barn.

Ta vackra bilder med rätt sorts kamera

Spegelreflexkamera

Systemkameror har i många tillfällen en spegel som reflekterar bilden från objektivet till sökaren, och resultatet blir identiskt med det du ser.

Skillnaderna på spegelreflexkameror är bland annat hur stor sensorn är. Det finns olika storlekar så som fullformat och crop-sensor. Alla dessa har för och nackdelar, men oftast så hittar du fullformat i dyrare kameror som är tänkta till proffsanvändare. Den vanligaste är crop-sensor, eller APS-C som de också kan heta. De hittar du i de flesta kameror, och är ett bra alternativ både när det gäller pris, storlek- och förmåga att fånga upp ljus.

Det är möjligt att byta ut objektiven på spegelreflexkameror.

Se hela vårat urval av spegelreflexkameror här.

Kompakt systemkamera

Med en kompakt systemkamera kan du byta ut objektivet, och betecknas ofta som en blandning mellan en digitalkamera och en spegelreflexkamera, detta till trots för att de flesta systemkameror inte kommer med spegelreflexmekanismen.

En kompakt systemkamera är oftast mycket mindre och lättare än spegelreflexkameror, och har därför ofta också mindre sensor. Systemkameror är bra till folk som vill ha bättre bildkvalitet i en kompaktare storlek.

Se hela vårat urval av kompakta systemkameror här.Visste du att Sony producerar förstklassiga systemkameror? Oavsett vad du ska ta bild av så har Sony en kamera som kan utföra jobbet på ett snyggt sätt.

Vilken väljer du?

Sony spegelreflexkamera


Sony kompakt systemkamera

Miljövänlig och perfekt för inomhusmiljön

När du använder en ångtvätt tar du också död på en betydligt större mängd bakterier jämfört med rengöring på traditionellt sätt (faktiskt 99 % av alla hushållsbakterier). Metoden är också helt fri från kemikalier. Ångtvätt är därför en bra lösning för personer med allergi eller astma samt familjer med små barn.

De bästa bilderna förtjänas att skrivas ut

En vanlig skrivare

Visste du att många vanliga skrivare kan skriva ut dina bilder i vacker kvalitet? På ett A4-papper på 29,7x21 cm kan du skriva ut bilder som är minimum 3508x2480 pixlar. Detta är en upplösning som de allra flesta kameror och smartphones kan ta i dag.

När du skriver ut från en vanlig skrivare är det viktigt att du skriver ut i allra högsta fotokvaliteten, och för att det ska se extra snyggt ut är det viktigt att du använder fotopapper och inte vanligt papper.

Se alla våra skrivare här.

Professionella utskrifter

Om du vill göra något extra med dina bilder kan du söka upp en professionell fotoservice och få de utskrivna där.

Här kan du få de utskrivna i den storleken du önskar. Du kan göra en fotobok med dina bästa minnen, skriva ut de på kanvas eller få de på postkort. Du kan också få dina bilder utskrivna som skal till din smartphone.

Läs mer om vår fototjänst här.

996
 
 
  • Skriv ut, scanna, kopiera och faxa
  • 15/10 sidor per minut svart/färg
  • WiFi, LAN, NFC, USB, SD-kort fack
Läs mer HP Envy Photo 7830 AIO bläckstråleskrivare färg (svart)