Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
GeForce GTX 10 - grafikkort i världsklass

GeForce GTX 10 - grafikkort i världsklass

En dator med ett grafikkort i GeForce GTX 10-serie ger dig den mest avancerade grafiken (GPU) för gaming hittills! Grafikkortet drivs av extremt avancerad NVIDIA Pascal-design och teknologi, vilket levererar prestanda för krävande spel och VR (Virtual Reality).

Antingen kan du köpa en dator med ett grafikkort i GTX 10-serien hos Elgiganten, eller ett separat grafikkort och bygga din egen gaming-PC. Men passa på! Lagerbehållningen är begränsad om du ska köpa grafikkort separat.

Prestanda

GTX 10-serien är en familj med innovativa grafikkort av högsta kvalitet när det gäller prestanda och kraft. Med extremt snabbt FinFET, den kommande generationens minnesteknologi, och stöd för DirectX 12, garanteras du de snabbaste, smidigaste och mest kraftfulla gaming-uppleverna du kan föreställa dig.

GeForce GTX 10 - grafikkort i världsklass

GeForce GTX 10 - grafikkort i världsklass

Banbrytande teknologi

Med ett GeForce GTX 10 får du teknologi som kan driva de mest avancerade skärmarna, inklusive VR (Virtual Reality), de högsta upplösningarna och till och med flera skärmar på en och samma gång! GTX 10-serien kommer med NVIDIA GameWorks-teknologi, som möjliggör smidig gameplay, bioliknande bildvisning och revolutionerande 360-gradersbilder - även i VR.


VR Ready

GTX 10-serien möjliggör den kommande generationens VR-presentation, med lägsta möjliga fördröjningar och är plug-and-play-kompatibla med ledande headsets på marknaden. NVIDIA VRWorks-teknologin gör helt enkelt att du kan uppleva det bästa inom VR med ljud, grafik och rörelser som du både kan höra och känna.

GeForce GTX 10 - grafikkort i världsklass

Se fler intressanta produkter:

Senast uppdaterad 2016-06-10 15:49:32