Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Personer som tränar hemifrån

Allt du behöver för hemmaträningen

Med de rätta produkterna kan du enkelt förvandla ditt gästrum, garage eller källare till ditt eget gym. Investera i ett löpband, roddmaskin eller ergometercykel för att få fart på träningen, utan att lämna hemmet.
Man på roddmaskin i ett garage

Konditionsträning - öka pulsen och få fart på förbränningen

Om du vill fokusera på konditionsträning är det perfekt att investera i ett löpband, en ergometercykel eller en roddmaskin. Dessa maskiner fungerar lika bra individuellt som de gör tillsammans och är perfekta om du vill arbeta med intervallträning, teknik eller bara vill förbättra konditionen.

Om du verkligen vill pusha dig själv kan du köra s.k. cirkelträning som kombinerar flera av maskinerna, eller där du lägger till kroppsviktsövningar som knäböj, armhävningar och sit ups.

Hur som helst kommer ett löpband, cykel eller roddmaskin vara en bra utgångspunkt för ett konditionspass som ger resultat och är perfekt som ersättare till utomhusträning när vädret inte tillåter det.

Kvinna som tränar hemifrån

Enkla övningar med mångsidig utrustning

Om du vill träna lätt styrketräning, arbeta mycket med motståndskraft och fokusera lite extra på kärnmuskulaturen så kan du enkelt skapa ditt eget "träningsstartpaket" som inte tar för mycket plats och som du sedan kan kombinera med konditionsträning. Man kommer exempelvis långt med bara ett hopprep, en yogamatta och ett träningshjul. Stationsbaserad träning behöver inte mycket utrymme och tar heller inte lång tid, samt att du kan anpassa träningen till din egen form och hälsa. Man kommer också långt av att använda sin egen kroppsvikt och kan använda den typen av träning för egen utveckling och vardagsträning.

Det finns mängder av bra träningsprogram på nätet som inspirerar och motiverar. För stela muskler kan vi rekommendera dessa massageprodukter - speciellt designade för träning och snabbare återhämtning.