Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

HP Pavilion 14 - Perfekt för studenter

HP Pavilion 14 är en stilfull kvalitetsdator som är perfekt som familjedator, studiedator och mycket mer. Pavilion 14 är optimal för både arbete, studier och underhållning. Eftersom datorn endast är 1,8 cm smal och har en vikt på 1,6 kg är den otrolig enkel att ha med sig i farten.
HP 15 på ett bord

HP Pavilion 14 - Perfekt för arbete, studier och underhållning

HP Pavilion 14 är en stilfull kvalitetsdator som är perfekt som familjedator, studiedator och mycket mer. Pavilion 14 är optimal för både arbete, studier och underhållning. Eftersom datorn endast är 1,8 cm smal och har en vikt på 1,6 kg är den otrolig enkel att ha med sig i farten.
HP Pavilion 14 på ett bord

Otrolig skärmkvalitet

Den populära HP Pavilion 14 har blivit ännu bättre! HP har gett allt för att ge dig den bästa visuella upplevelsen med den imponerande Full HD IPS-skärmen som bjuder på hela 72% färgspektrum, vilket ger dig en otroligt imponerande mättnad i allt innehåll. Skärmen har också en oerhört hög ljusstyrka på 400 nits. Detta är imponerande höga siffror om man kollar på förra generations HP Pavilion 14 - 45% färgspektrum och en ljusstyrka på endast 250 nits. Detta är en dator som det är enkelt att avnjuta en film eller flera serier på.

HP Pavilion 14 som laddas

Gör ljudet levande

HP har i samarbetet med B&O finjusterat deras HP Audio Boost-teknologi, vilket betyder att du får en härlig ljudupplevelse som kan matcha det imponerande visuella. Det imponerande ljudet gör det enklare att leva sig in i materialet du ser på eller lyssnar på.

HP Pavilion 14 stoppas ner i en ryggsäck

Mäktig prestanda och en stilfull design

HP Pavilion 14 har otroligt tunna kanter runt skärmen, vilket bidrar till datorns minimala helhet. HP Pavilion 14 väger endast 1,6 kg och är så lite som 1,8 cm tunn, men med tanke på prisklassen så erbjuder den en överlägsen prestanda. På så sätt är den optimal att ha med sig på skolan eller universitetet. Batteritiden då? Den räcker dagen lång, så det behöver du inte bekymra dig för.

HP Pavilion 14 ute i solsken

Praktisk och bekväm

Den läckra designen är inte bara snygg, den gömmer också smarta detaljer. De specialutvecklade gångjärnen lyfter diskret Pavilion 14 från bordet. Det säkrar ett optimalt luftflöde under datorn, och ser till att alla datorns komponenter får tillräckligt med kall luft så att datorn kan fortsätta prestera. Förutom ökat luftflöde så får även tangentbordet en mer ergonomisk vinkel så att när du skriver så kan du arbeta länge. Dessutom är det inga problem att använda datorn utomhus tack vare den höga ljusstyrkan.

HP Pavilion 14 försöker identifiera en person

Enkel och säker inloggning med ansiktsigenkänning

Med Windows Hello för Windows 10 kan du använda ditt ansikte och kort och gott logga in med ett leende. Windows Hello är i genomsnitt tre gånger snabbare som inloggningsverktyg jämfört med en traditionell kod eller lösenord. Nyfiken på hur det fungerar? En särskild kamera som kan ta bilder i både 3D och infrarött registrerar ditt unika ansikte, känner igen det, och låser på ett ögonblick upp din dator. Ansiktsigenkänning, eller face recognition som det heter på engelska, är precis lika säkert som fingeravtrycksavläsaren så du behöver inte oroa dig för att information missbrukas på något vis. Och du kan ju självklart alltid spara din inloggningskod som backup. Mer om fördelarna med Windows och Windows Hello hittar du här. .

Intel logos

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.