Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Huawei M5

Huawei MediaPad M5 surfplatta

MediaPad M5 från Huawei är intuitiv teknik i lyxförpackning. Med M5 får du en tablet i toppdesign kombinerad med en högupplöst skärm, snabb prestanda och ett intelligent operativssystem med den senaste Android 8-upplevelsen. Finns som LTE eller WiFi.
4 290
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • 10.8" 2K IPS-skärm, 4G mobilanslutning
  • Android 8.0 Oreo, EMUI 8.0
  • Harman-Kardon ljud med 4 högtalare
Läs mer Huawei MediaPad M5 10.8" surfplatta 64 GB 4G (grå)
3 790
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • 10.8" 2K IPS-skärm
  • Android 8.0 Oreo, EMUI 8.0
  • Harman-Kardon ljud med 4 högtalare
Läs mer Huawei MediaPad M5 10.8" surfplatta 64 GB WiFi (grå)
Huawei M5 ger dig kraftfull och vacker teknik

Intelligent elegans

MediaPad M5-kroppen är gjord av aluminium med rundade kanter och en böjd kantglas-skärm. Surfplattan är fin att se på och mycket bekväm att hålla i, men också fylld med kraft. Premium-designen kombineras med en prestanda i absolut toppklass och högintelligenta operativsystemet Android 8.

Huawei M5 - Underhållningsmaskinen

Här för att underhålla

När det gäller underhållning är MediaPad M5 en perfekt följeslagare, oavsett om du använder den för spel, streaming av film eller att lyssna på musik. Grafikkortet ger dig fina spelmöjligheter och de fyra högtalarna, som tagits fram i samarbete med ljudspecialisterna på Harman / Kardon, förstärker upplevelsen ytterliggare. Som underhållningsmaskin är M5 ett utmärkt val för både barn och vuxna. Surfplattan är lätt, portabel och enkelt att ta med sig överallt. Som på tåget på väg till jobbet eller för långa bilturer med rastlösa minstingar i baksätet.

Jobba var du än är

En professionell partner

... Och oroa dig inte, du kan också vara produktiv också. Huawei MediaPad M5 har en snabb och lättillgänglig kontakt för KeyBoard. Med tangetbord-tillbehöret och det inbyggda skrivbordsläget har du alltid ett mobilt mobilkontor, som ger dig möjlighet att arbeta var du än befinner dig. M5 gör det enkelt att växla mellan fritid och arbete.

En skärm för filmälskaren

Visuellt slående

M5 är utrustad med en 2K-skärm med hög ljusstyrka, vilket ger fantastiska förutsättningar för att titta på film eller bilder. Ett särskilt EyeCare-läge ser också till att surfplattan filtrerar ut blått ljus och anpassar sig till omgivande ljus runt dig - allt för att göra det ännu bekvämare för dina ögon att använda din surfplattan. Speciellt när du läser eller surfar i svagt ljus.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

Se fler intressanta produkter: