Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Live Video Shopping - Elgiganten

Live Video Shopping - få en butiksupplevelse från ditt hem

Det kan finnas många anledningar till att man vill handla online, och vi vill göra det lättare för dig att köpa exakt vad du behöver - var du än är. Med Live Video Shopping får du den vägledning och information du behöver, via video-chatt hemma i ditt eget vardagsrum. På detta sätt kan en av våra säljare hjälpa dig att hitta den perfekta produkten för dig, samtidigt som du kan få svar på allt du undrar om din nya produkt.

Leta efter Live Video Shopping-ikonen

När du besöker våra produktsidor kommer du nere i fönstrets vänstra hörn att se en Live Video Shopping-ikon. Du kommer enkelt i kontakt med en av våra säljare genom att klicka på ikonen, säljaren kommer att synas via video och kan visa, jämföra och vägleda dig. Du lägger själv produkterna i kundvagnen och gör köpet på vår hemsida.

Om ikonen inte syns så är alla säljare upptagna, så snart en säljare är ledig så kommer ikonen att visas igen.

Live Video Shopping är avsedd för dig som vill köpa en ny produkt, och om du behöver hjälp eller har frågor angående ett tidigare köp ber vi dig att kontakta kundtjänst här.

 

Det här är vad du behöver

Allt du behöver för att komma igång med Live Video Shopping är

  • Tillgång till internet
  • En enhet med mikrofon

Du kan se oss, men vi kommer inte att se dig. Det betyder att du kan se butiken, men behöver inte oroa dig för att vi ser vad du gör.


Live-Video Shopping fungerar inte tillsammans med adblocker. Om du har adblocker installerat på din webbläsare behöver du stänga av den tillfälligt alternativt använda en annan webbläsare.

Vanliga frågor

Behöver jag dela mina personuppgifter?

Nej, du kan vara helt anonym. Dina personuppgifter lagras inte i denna tjänst.

Vad kan jag använda den här tjänsten för?

Tjänsten ger dig experthjälp när du handlar online. Du får en upplevelse av att vara närvarande i butiken. Du kan titta på produkterna, gå runt i butiken och välja de produkter du vill zooma in på.

Kan jag få status på beställningar eller andra förfrågningar med Live Video Shopping?

Om du har frågor som är direkt relaterade till ett köp, vill ha status på en beställning eller har problem med en produkt, vänligen kontakta kundtjänst här.

Hittade du inte det du letade efter?