Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 är smartare, mer kraftfull och enklare att bära med sig än någonsin. Intelligenta funktioner för bildtagning och filmning samt utmärkt kvalitet på kameran gör det enklare att skapa mästerverk från luften. Säkrare, smartare flygning låter dig njuta av total kreativ frihet.
DJI Mavic Air 2

4K/60fps och H.265

Skapa vackert innehåll från ett fågelperspektiv i 4K 60fps. D-Cinelike bildprofilen gör att du fångar ännu mer information i materialet du filmar, och HEVC (H.265) codecen gör att filerna kan innehålla mer information, ta upp mindre plats och ser till att du fångar ännu mer av det ljusa och det mörka.

DJI Mavic Air 2

HDR-video

Hemligheten bakom den otroliga HDR-videon är den kraftfulla Quad Bayer-bildsensorn. Varje bild separerar det mörka från det ljusa, och exponerar bilden för att få ett utmärkt resultat fyllt med färger, balans och ett högt dynamiskt kontrastförhållande.

DJI Mavic Air 2

48 MP, SmartPhoto och mer!

En 1/2 tum stor CMOS-sensor tillåter Mavic Air 2 att fånga imponerande bilder i 48 MP.

SmartPhoto introducerar scenigenkänning, HyperLight och HDR i ett och samma bildläge för optimala resultat. Med stöd för fem olika scener, solnedgång, moln, gräs, snö och träd har du stor kreativ frihet.

Tack vare HyperLight är det också enklare att fånga snygga bilder i mörkret. Avancerade algoritmer analyserar, justerar och reparerar bilderna för att få ett så bra resultat som möjligt.

ActiveTrack 3.0

Att följa objekt är enklare, bättre och mer träffsäkert än någonsin med ActiveTrack 3.0. Till och med om objektet går bakom ett träd fortsätter ActiveTrack 3.0 att spåra.

Spotlight 2.0

Flyg runt fritt medan kameran är låst på ett objekt med Spotlight. Välj objektet och flyg runt som du vill, så sköter Spotlight resten.

Point of Interest 3.0

POI 3.0 bygger på det POI 2.0 redan var bra på, och är ännu bättre på att bland annat märka av plana ytor. POI 3.0 kan nu också dynamiskt spåra objekt som människor, bilar och båtar.

DJI Mavic Air 2 DJI Mavic Air 2 DJI Mavic Air 2
DJI Mavic Air 2 DJI Mavic Air 2
DJI Mavic Air 2 DJI Mavic Air 2
4,7
(36)
11 990
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Hopfällbar design och kontroll
  • 34 min. flygtid
  • Hastighet upp till 68 km/h
Läs mer DJI Mavic Air 2 drönare Fly More Combo
4,5
(2)
9 599
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
  • Hopfällbar design och kontroll
  • 34 min. flygtid
  • Hastighet upp till 68 km/h
Läs mer DJI Mavic Air 2 drönare