Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Mellandagsrea 2020 - Fynda elektronik online

Mellandagsrea har för många blivit en lika självklar tradition precis som julhandeln. Det gäller givetvis även för oss på Elgiganten. På vår mellandagsrea kan du runda av året med att köpa det där som du verkligen ville ha men kanske inte fick i jul.

Gör dina fynd på mellandagsrean

Rean startar efter julhelgen och du kommer att kunna fynda riktigt billig och prisvärd hemelektronik och vitvaror. Trots namnet - mellandagsrea - som egentligen syftar på perioden mellan annandag jul och nyårsafton har vissa aktörer inom handeln börjat smyga igång redan på juldagen. Håll utkik inför årets mellandagsreastart för att inte missa de bästa erbjudandena.

Massor av prisvärda mobiltelefoner, datorer och tv-apparater

Under mellandagsrean kan du också passa på att köpa det du redan vet att du behöver under 2021. Du kommer att hitta massvis med prissänkta produkter och erbjudanden oavsett om du är ute efter en ny mobiltelefon, dator, tv eller elektronik eller ett nytt högtalarsystem.

Starta det nya året med nya vanor!

Kanske vill du passa på att starta det nya året med nya, bättre vanor. Kanske dags att köpa det där gymkortet eller promenera till jobbet? Då kan ett aktivitetsarmband vara en bra investering för att hålla koll på dina prestationer. En mixer för att få till bästa energidrycken efteråt kanske också ska ingå i paketet. Ska 2021 bli året då du ska njuta mer av livet och laga mer mat från grunden? Då kanske det är dags för en köksmaskin som underlättar för din matlagning. Eller så behöver ni hitta en gemensam aktivitet som involverar hela familjen under jullovet som en ny tv-konsol? Oavsett vilket ser vi fram emot att kunna hjälpa dig att hitta rätt.

Januarirea 2021

Januarirean är en förlängning av mellandagsrean där du kan hitta flera bra erbjudanden av det du inte han med innan. Januarirean startar, som namnet antyder, under januari månad och pågår under ett par veckor framåt. Under januarirean kan du i vissa fall göra extra bra fynd på produkter som inte sålt slut under mellandagsrean.

Se till att inte missa något!

För att inte missa de bästa erbjudandena på vår mellandagsrea 2020, håll utkik på vår Facebooksida så du inte missar några fynd. Du kan också bli klubbmedlem och få vårt vårt nyhetsbrev och inte missa viktig info om rea och våra billiga priser på datorer, TV, mobiltelefoner, vitvaror och hemelektronik direkt i din inkorg!

Klicka hem dina fynd i soffan eller köp i butik

Välj om du vill göra dina mellandagsfynd antingen i ditt närmaste Elgiganten-varuhus eller på Elgiganten.se. Häng med så ses vi på mellandagsrean på Elgiganten. God jul och trevlig mellandagsrea önskar vi dig. Varmt välkommen!

Aktuella kampanjer på Elgiganten