Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Generation 7000 diskmaskin från Miele

– automatisk dosering för enastående resultat

De nya G7000 diskmaskinerna klarar av mer än genomsnittet. Det innovativa automatiska doseringssystemet doserar tack vare PowerDisk® optimal mängd diskmedel till varje program. Du får det perfekta samspelet mellan rengöring, torkning och skonsam behandling – och resultatet blir alltid perfekt.

AutoDos och PowerDisk

Automatisk dosering

AutoDos* är världens första automatiska dosering med integrerad PowerDisk*. Diskmaskinen och det exklusiva pulverdiskmedlet är optimalt anpassade till varandra. Dosering sker oberoende av program och vid optimal tidpunkt. Väldigt bekvämt – en PowerDisk räcker till i genomsnitt 20 diskningar.

Intelligent korgdesign

Intelligenta korgar för all typ av disk

De mest olika porslinsföremål och bestick får alltid plats tack vare att korgarna är så flexibla. Det eleganta handtaget gör att korgarna säkert kan dras ut. På knopparna i FlexCare*-kopphyllan står kopparna säkert. Skålar placerar du optimalt i den tvådelade hopfällbara pinnraden. Och dyrbara vinglas? De kan placeras i den skyddande GlasCare-glashållaren med mjuk silikonvaddering.

QuickPowerWash-program

Bästa rengöringen på under en timme

Diskprogrammet QuickPowerWash* och de exakt anpassade UltraTabs ger bästa möjliga rengörings- och torkresultat för normalt smutsig disk på 58 minuter, liksom PowerDisk. De specialutvecklade tabsen har en reducerad upplösningstid på bara 2-3 minuter. Det betyder att diskeffekten startar direkt är diskprogrammet har börjat. Resultatet är rengöring i toppklass.

 Vattenbesparande diskning

Vattenbesparande diskning

I ECO*-programmet reduceras vattenförbrukningen till 8,9 liter. På så vis går det åt mindre energi till uppvärmning och du tjänar samtidigt på att ha en energieffektiv diskmaskin. Vattenbesparingen möjliggörs genom ett intelligent utformat tillflödessystem och ett nytt högeffektivt filtersystem. En ytterligare isolering reducerar värmeförlusten och därmed energin som behövs för att värma vattnet.

 Programmerad start med app

Programmerad start med app

Med funktionen AutoStart* kan din diskmaskin programmeras via en app så att det startar vid en förinställd tidpunkt. Tack vare AutoDos och PowerDisk finns rengöringsmedel alltid tillgängligt så att maskinen kan arbeta automatiskt. På så sätt behöver man inte starta maskinen manuellt eller i appen. Därför hör även bortglömda programstarter och smutsig disk till det förflutna.

Besticklåda i en diskmaskin

Maximal flexibilitet

Vi har förbättrat besticklådan så att nu även små porslinsföremål som espressokoppar kan placeras i besticklådan. 3D-MultiFlex*-lådan består av en sänkt mittdel och två sidodelar. Den vänstra kan skjutas till höger för att ge plats åt höga vinglas i underkorgen. I den sänkbara högra delen placerar du bekvämt stora bestick och små porslinsföremål.

* Var uppmärksam på att produktegenskaper är modellberoende.

Se fler intressanta produkter här: