Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Nespresso Vertuo - en stor kopp kaffe

Återupptäck kaffe med Nespresso Vertuo, en kaffemaskin där modern teknik möter Nespressos kvalitetskaffe som är känt för sin goda smak och arom. Nespresso Vertuo och de helt nya kapslarna tillåter dig äntligen att njuta av en stor kopp Nespresso kaffe.

Mjölkskummare på köpet!

Kampanjinformation

Vid inköp av en Nespresso Vertuo-kaffemaskin under perioden 19/8 2019 – 29/9 2019, får du en svart Aeroccino 3 mjölkskummare (värde 599 kr) på köpet i samband med att du registrerar din maskin. Erbjudandet gäller vid köp av en Nespresso Vertuo-kaffemaskin.

Hur utnyttjar du erbjudandet?

Erbjudandet gäller endast vid köp av Nespresso Vertuo-kaffemaskin som inhandlats inom kampanjperioden 19/8 2019 – 29/9 2019. För att ta del av erbjudandet behöver du registrera din maskin på https://www.nespresso.com/promotion/se/se/aug19 innan 13/10 2019 och din gåva kommer att skickas i samband med registreringen av kaffemaskinen.

Registrera dig på nätet

Besök adressen www.nespresso.com/promotion/se/se/aug19 senast 13/10 2019 och följ instruktionerna noggrant. För registreringen behöver du följande: personuppgifter och kontaktinformation, kaffemaskinens serienummer, inköpsställe, inköpsdatum och inköpskvitto. Serienumret är 19 tecken långt och du hittar det under maskinen och på kartongen. Du finner serienumret under streckkoden och det är viktigt att du separerar stora och små bokstäver vid registreringen.

• För registreringen måste du använda en postadress i Sverige och ett svenskt telefonnummer.

• Om det behövs, ring Nespresso kundtjänst på vårt kostnadsfria nummer 0200-456 600. Om du behöver skicka in kvittokopia via post, var vänlig inkludera din kontaktinformation, med mailadress och telefonnummer.

Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller Nespresso Vertuo kaffemaskiner som köps under tiden 19/8 2019 – 29/9 2019. Erbjudandet gäller en gång och är giltig under kampanjperioden 19/8 2019 – 29/9 2019, när du registrerar din kaffemaskin senast 13/10 2019.
Vid köp av flera maskiner så behöver du göra en registrering för varje enskild maskin (max antal 10 st per hushåll). Vid önskemål om större köp än 10 maskiner, vänligen kontakta Nespresso.
Nespresso förbehåller sig rätten att begära ett kvittobevis på köpet av Nespressomaskinen. Nespresso har ingen skyldighet att ge ut gåvan om kvittobeviset saknas.
Nespresso tar inget ansvar för om kvittot försvinner i postgången. Dokument som är otydliga eller saknar information kommer inte att accepteras.
Nespresso kommer inte att skicka tillbaka kvitton som har mottagits via posten. Erbjudandet gäller för Nespresso-maskiner som köpts från Sverige för hem och kontor.
För att få 5 års garanti måste maskinen tillsammans med serienummer registreras på ditt medlemskonto.

Nespresso Vertuo

23 unika smaker

Med de 23 olika smakerna kommer du att kunna utforska en helt ny värld av kaffe. Samtliga smaker kommer i fem olika storlekar som täcker alla dina önskemål och behov. Varje smak är unik med en helt egen nivå av intensitet och aromer. Vad sägs om en härlig Espresso, eller en Double Espresso? Kanske en smakfull Gran Lungo eller varför inte en större kopp kaffe? Om du inte får nog av kaffe kommer den största varianten Alto att vara perfekt för dig.

 Nespresso Vertuo

One-Touch-system

Nespresso har aldrig varit smartare, och med Vertuo-maskinerna kommer varje process anpassas efter både kapsel och kaffe. Kaffemaskinen kommer att känna igen varje unik kapsel och tillföra de nödvändiga justeringarna så att kaffet blir exakt så som du önskar. Samtliga kapslar har nämligen en streckkod som guidar maskinen genom att finna exakt vattenmängd, temperatur, tid och hastigheten på kapselns rotation.

Dessutom har VertuoPlus-modellen ett elektroniskt lock samt flyttbar vattentank.

ILOU

Crema-yta

Med Vertuos unika processer kommer kaffet automatiskt att få en unik och krämig yta. Ytan skyddar kaffets aromer så att du kan njuta av de unika smakerna. Allt eftersom du utforskar urvalet av Vertuo-kapslar kommer du att upptäcka att varje kapsel har sin egna unika smak och egenskap. Det är dags att återupptäcka fascinationen för kaffe.