Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Nespresso Vertuo - en stor kopp kaffe

Återupptäck kaffe med Nespresso Vertuo, en kaffemaskin där modern teknik möter Nespressos kvalitetskaffe som är känt för sin goda smak och arom. Nespresso Vertuo och de helt nya kapslarna tillåter dig äntligen att njuta av en stor kopp Nespresso kaffe.
Nespresso Vertuo

23 unika smaker

Med de 23 olika smakerna kommer du att kunna utforska en helt ny värld av kaffe. Samtliga smaker kommer i fem olika storlekar som täcker alla dina önskemål och behov. Varje smak är unik med en helt egen nivå av intensitet och aromer. Vad sägs om en härlig Espresso, eller en Double Espresso? Kanske en smakfull Gran Lungo eller varför inte en större kopp kaffe? Om du inte får nog av kaffe kommer den största varianten Alto att vara perfekt för dig.

 Nespresso Vertuo

One-Touch-system

Nespresso har aldrig varit smartare, och med Vertuo-maskinerna kommer varje process anpassas efter både kapsel och kaffe. Kaffemaskinen kommer att känna igen varje unik kapsel och tillföra de nödvändiga justeringarna så att kaffet blir exakt så som du önskar. Samtliga kapslar har nämligen en streckkod som guidar maskinen genom att finna exakt vattenmängd, temperatur, tid och hastigheten på kapselns rotation.

Dessutom har VertuoPlus-modellen ett elektroniskt lock samt flyttbar vattentank.

ILOU

Crema-yta

Med Vertuos unika processer kommer kaffet automatiskt att få en unik och krämig yta. Ytan skyddar kaffets aromer så att du kan njuta av de unika smakerna. Allt eftersom du utforskar urvalet av Vertuo-kapslar kommer du att upptäcka att varje kapsel har sin egna unika smak och egenskap. Det är dags att återupptäcka fascinationen för kaffe.