Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Google Nest Hello videodörrklocka

Google Nest Hello är en dörrklocka med video som talar om vem som är vid dörren så att du aldrig missar en besökare eller en leverans. Den kan skilja på personer och föremål för att sedan varna dig. Med hjälp av Nest-appen kan du höra besökarna klart och tydligt, och prata med dem när det ringer på dörren.
En flicka som trycker på Nest Hello Videodörrklockan

Knack, knack – vem där?

Du känner säkert till skämtet, men vet du svaret? På Elgiganten är svaret en smart dörrklocka. Produkten är perfekt för dig som vill expandera ditt smarta hem, och som vill se vem som står utanför dörren.

Kameran ger dig hela bilden, filmar i HD-video i 4:3-format och har ett synfält på 160 grader. Detta gör att du kan se en person från topp till tå, eller om ett paket ligger på marken, natt som dag.

Väderbeständighet säkrar att din nya ringklocka med video klarar av stora temperaturändringar, regn och blåst. Den levereras även med två års begränsad garanti (mer information finns i förpackningen).

Google Home Hub är en 7 tum stor touchskärm som fungerar utmärkt tillsammans med säkerhetsprodukter från Nest. Google Home Hub kan bland annat kopplas till en säkerhetskamera eller ringklocka med kamera, vilka kan ge livebilder direkt på skärmen. Google Home Hub finns än så länge inte tillgänglig på den svenska marknaden.

En pojke trycker på Nest Hello videodörrklockan

Nyckelfunktioner:

HD Talk and Listen. Med Nest-appen kan du höra dina besökare högt och tydligt, och prata med dem. Du kan också använda snabba svar. Välj ett av de fördefinierade svaren i appen så svarar Nest Hello dina gäster omedelbart.

HD-kvalitet, dag som natt . Nest Hello använder HDR och Night Vision för att leverera skarpa bilder, natt som dag. Se hela bilden av en person från topp till tå eller ett paket som står på marken.

Streaming, dygnet runt . Du kan se livestreaming när som helst, eller 3 timmars historik av ögonblicksbilder om du har missat något.

Ljudlös. Stäng av ljudet med Nest-appen men fortsätt få uppdateringar på din telefon så att du slipper väcka barnen av oväsen.

2 689
 
Jämför
Köp produkt
Webblager (25+)  
  • Visar vem som står vid dörren i HD-videokvalitet
  • Nattsyn, dygnet runt-inspelning
  • Notifiering till mobilen, larm
Läs mer Google Nest Hello dörrklocka med kamera
Produktbild av Nest Hello videodörrklockan

Prenumeration på Nest Aware

Med en prenumeration kan du se vad som har hänt med upp till 30 dagars Video History och kontinuerlig inspelning, dygnet runt. Kolla igenom hela videohistoriken och inte bara ett klipp. Du kan även se viktiga ögonblick i Nest-appen, och till och med dela videoklipp.

Visualisering av appfunktionen till Nest Hello videodörrklockan

Ytterligare fördelar vid prenumeration

Missa inget – och speciellt inte möjligheten för att aktivera Activity Zones vid viktiga platser. Om en person i rörelse upptäcks kommer du mottaga varningar. Detta är praktiskt om du har behov av en övervakningskamera. Videodörrklockan har även ansiktsigenkänning som ger dig avisering om kameran upptäcker en familjemedlem.