Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Nokia 8

Nokia 8 - Säg hej till #Bothien!

Med Nokia 8 kan du få ut ännu mer skoj av din mobil! Med sin senaste smartphone-modell introducerar den finska telefontillverkaren begreppet #Bothie, en hasthtag som görs möjlig genom att du kan använda bägge telefonens kameror samtidigt. Både front- och den bakre kameran har nämligen ett så kallat Dual-Sight mode, så att du kan ta en bild på dig själv och en kompis samtidigt. #Bothien är född.

Dela dina Bothie-ögonblick

Nokia 8-kamerans Dual-Sight mode öppnar för en mängd nya möjligheter. Du kan exempelvis filma ditt barns första steg, samtidigt som du filmar dig själv. Eller ta en bild av dig själv på en konsert, samtidigt som du fångar det häftiga som händer på scenen. Med Dual-Sight kan du skapa side-by-side bilder och filmer så att du och andra både kan se dig och vad du ser framför dig. Med one-touch-streaming till Facebook Live och YouTube kan du enkelt livestreama och dela dina Bothie-ögonblick med andra medan du upplever dem.

2 fantastiska kameror

Den bakre kameran på Nokia 8, en 13 MP dual image-fusion kamera, är utrustad med Zeiss optik, vilket ger klara och fina bilder även när ljusförhållandena inte är de bästa. För selfies (eller #Bothies), kan du använda frontkameran på 13 MP som är utrustad med både vidvinkelobjektiv och blixt.

Nokia 8 Dual-Sight mode

Lyssna till dina minnen

Genom Nokia OZO spatial 360° audio, 3 mikrofoner med fantastiskt detaljrik ljudupptagningsförmåga, kan du ge dina filmer en ljudbild som få andra telefonmodeller kan matcha. Med denna imponerande ljudteknik samt video i 4K kan du återuppleva dina minnen och bästa ögonblick i hög kvalitet.

Flytta fokus

Med bakgrundseffekten Bokeh, där du på olika vis kan förändra fokus i bilden, kan du göra dina bilder ännu snyggare och mer unika. I Live Bokeh-mode har du också möjligheten att justera fokuspunkten i ett preview-läge när du tar dina bilder. Att ge dina bilder en professionell, konstnärlig look har aldrig varit enklare.

 Nokia 8

Swedroid rekommenderar

Både användare och professionella har fastnat för nya Nokia 8. En av Sveriges största tekniksidor, swedroid.se har testat modellen och kan varmt rekommendera den.

Senast uppdaterad 2017-08-31 12:44:09