Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Oculus Quest - VR-headsetet som har allt

Oculus Quest är ett allt-i-ett gamingsystem för virtuell verklighet. Inga kablar. Ingen datormaskin. Endast ett headset med kontroller som tar dig till ett nytt universum.
Oculus Quest

Allt-i-ett VR

Ingen dator. Inga sladdar. Inga gränser. Oculus Quest är ett allt-i-ett gamingsystem som har skapats för virtual reality. Nu kan du spela stort sett vart som helst med bara ett VR-headset och kontroller.

Oculus Touch-kontroller

Oculus Touch-kontroller

Utrusta dig med de prisvinnande Oculus Touch-kontrollerna. Dina slag, kast och grepp upplevs i VR med intuitiv och realistisk precision, och förflyttar dina händer och rörelser rakt in i spelet.

Oculus Quest

Enkelt att komma igång

Världen är din arkad. Det är enklare än någonsin att komma igång, vare sig du är hemma eller borta. Oculus Quest jobbar med dina omgivningar, och du skal spela stående eller sittande i stora och små utrymmen.

Man som spelar VR-spel

Otroliga VR-spel

Vare sig du duckar från trollformler eller du fäktar dig genom fiender har du aldrig varit så nära all action. Det är dags att förverkliga dina drömmar.

Oculus Quest

Guardian skyddar dig

Utforska the virtuella universumet utan att snubbla över soffbordet. Oculus Guardian-systemet har designats för att hjälpa dig undvika objekt i din närhet när du väl är i spelet. Quest kommer ihåg gränserna i ditt spelutrymme och håller dig inom de.

Oculus Quest

Oculus Insight Tracking

Ta klivet framåt med Oculus Insight. Dina rörelser förvandlas till rörelser i VR, oavsett vilket håll du står vänt åt - och du får tracking i hela rummet utan externa sensorer. Se dig runt, ducka och mycket mer från vart som helst i ditt rum.

Philips The One

Positionsljud

Hör det som händer runt om dig med positionsljudet. Oculus Quest har det inbyggt direkt i headsetet, så att du kan höra dina lagkamrater eller vad som listar sig upp bakom dig.