Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
OnePlus Nord 2 ligger på en äng bland blommor

OnePlus Nord 2

– allt du kan tänka dig

Den här OnePlus-mobilen lovar dig det hantverk och pålitlighet du förväntar dig av OnePlus - inklusive en kompromisslös AI-driven smartphoneprestanda, ett smartare kamerasystem och det väsentliga med en smartphone som gör den här modellen jämförbar med flaggskeppsmodeller. Och du får allt detta till ett överkomligt pris.
 OnePlus Nord 2 med en kvinna som fotar fjärilar

Kameran i OnePlus Nord 2

Kamerasystemet är förstklassigt och ger skarpa, stabiliserade bilder och videor av hög kvalitet med utmärkt prestanda i svagt ljus. Nord 2 är utrustad med en Sony IMX 766-sensor på 50 MP och OIS (optisk bildstabilisering), och du får också en ultravidvinkel på 119,7° samt en monokromlins för svartvita bilder.

50 MP Sony IMX 766 har en 56% större sensor (mätt jämfört med föregående generation, North 1), så mer ljus kan fångas. OIS ser till att du alltid tar en stabiliserad bild även när du rör dig. Perfekt för rörliga motiv eller för att ta bilder från rörliga positioner.

 OnePlus Nord 2 tar en bild av en duva, men en påfågel ses på skärmen

AI-bildförbättring

Med AI kan kameran känna igen vad du fotar - upp till 22 fördefinierade scener där färg, kontrast och bildkvalitet förbättras automatiskt baserat på scenariot. De 22 scenarierna inkluderar till exempel strand, bebis, landskap, nattvyer, snö, solnedgång, soluppgång, porträtt, blommor, katter, hundar, mat etc.

AI-videoförbättring

AI Video Enhancement förbättrar kameraupplevelsen betydligt i Nord 2. Funktionen ger förbättringar i detaljer såsom dynamiskt omfång, kontrast, höjdpunkter, skuggor och färgtoner.

 En kvinna som sitter på axlarna på en man och fotar en uggla på natten

Dubbelt visningsläge

Dual View Video gör att både den bakre huvudkameran och den främre kameran kan spela in video samtidigt med effektiv värme- och batterihantering.

Nightscape Ultra

Nightscape har förbättrats avsevärt och ger 56% mer ljus. Den extra AI-algoritmen med kompensation för ljus, gör att kameran kan ta Nightscape-foton under förhållanden med begränsat ljus, till exempel i ett mörkt rum.

 OnePlus Nord 2 i handen på en kvinna som tar en selfie med en hund

Selfie-kamera

På framsidan är Nord 2 utrustad med ett 32MP Sony IMX 615-objektiv för att ge högkvalitativa foton när du tar selfies. När det gäller MP är detta den största selfie-kamerasensorn någonsin på en OnePlus-mobil.

Dessutom får du:

  • Group Shot 2.0: Med hjälp av AI kan du registrera upp till 5 ansikten för bättre bildbehandling och huddetaljer.
  • Nattoptimering: Generella optimeringar för att förbättra nattbilder och se till att bilder framträder tydligt och klart genom nattljus.
  • Förbättring av det mänskliga ögat: Optimera ljusa ögon, minska mörka ringar, fånga konturer och ögonbrynsskärpa.
 OnePlus Nord 2 laddas i öknen

Expressladdning med ett dubbelcellsbatteri

Med den här OnePlus-mobilen får du den imponerande laddningshastigheten i OnePlus 9-serien. 65W Warp Charge tar nivån från 1 till 100% på bara 30 minuter!

Dessutom har OnePlus helt ändrat sitt tillvägagångssätt för laddningsteknik tack vare en ny design med dubbelcellsbatteri på 4500 mAh.

Istället för att pumpa all ström till ett enda batteri, innehåller Nord 2 faktiskt två battericeller, och strömmen kanaliseras till båda samtidigt.

Ett extra krypteringschip för laddaren som är kopplad tillsammans med 12 temperatursensorer i själva telefonen, gör att laddningshastigheten kan fördubblas, samtidigt som allt hålls kylt och säkert.

 OnePlus Nord 2 i förstorad storlek används som en ramp av ung man på skateboard

Prestanda

OxygenOS 11.3 hjälper till att ge en snabb och smidig upplevelse som OnePlus-mobiler är kända för. Sedan har OnePlus arbetat nära med MediaTek för att förbättra AI-baserade funktioner. Detta har resulterat i en mängd nya AI-baserade funktioner för OnePlus Nord 2 5G för att förbättra användarupplevelsen över olika beröringspunkter och kamerafunktioner. Dessutom får du 22% snabbare CPU-prestanda, medan telefonen använder 25% mindre ström än föregående generation.

 OnePlus Nord 2 och dess Fluid AMOLED-skärm i en persons hand i öknen

Skärmen är allt du kan önska dig

Den 6.43" stora Fluid AMOLED-skärmen har en uppdateringshastighet på 90 Hz, vilket ger en upplevelse så smidig att även det verkliga livet börjar släpa lite efter. Framsidan och baksidan är gjord av Corning Gorilla 5-glas.

Skärmen har smarta funktioner som AI Color Boost som förbättrar bildernas färg. Du får också AI Resolution Boost, som skalar upp innehåll från appar som YouTube till HD-upplösning. Och när du är utomhus i fullt solljus börjar Smart Ambient Display automatiskt förbättra läsbarheten.