Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Orbi - förbättrat internet i hela hemmet

Smart TV, surfplatta, telefon, internetstyrda kylskåp och ljudanläggningar. I våra digitala hem kryllar det av enheter – och oftast ska de alla kopplas till samma nätverk. Det kräver både god hastighet och en stark signal. Med Orbi får du precis det, och tack vare den förbättrade effekten får du ett höghastighetsinternet i hela huset. Med Orbi är dålig täckning ett minne blott.
2 496
 
 
  • Tri-band 802.11ac mesh WiFi
  • Upp till 2,2 Gbps sändning
  • Inkluderar router + satellit för större täckning
Läs mer Netgear Orbi AC2200 tri-band mesh WiFi startkit
4 479
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
  • Tri-band 802.11ac mesh WiFi
  • Upp till 3 Gbps sändning
  • Inkluderar router + satellit för större täckning
Läs mer Netgear Orbi AC3000 tri-band mesh WiFi startkit
Orbi från Netgear

Obegränsade möjligheter

Orbi är inte bara en enhet, utan två. En router, själva huvudenheten, och en satellit som kan utvidga signalen ytterligare genom att placeras längre bort från routern. Båda enheterna tillsammans ger täckning för 370 kvadratmeter med blixtsnabbt Tri-band trådlöst internet.

 Orbi från Netgear

Kom igång på nolltid

Orbi är lekande lätt att använda. Du behöver inte, men om du vill kan du enkelt ändra inställningar på din smarta enhet (smarttelefon eller surfplatta till exempel). Den tekniska utrustningen är också enkel att koppla in. Orbi är klart för bruk på bara några få minuter.

 Orbi från Netgear

Stilren och attraktiv

Orbi ger dig inte bara otrolig internethastighet – det är också en router som rent visuellt ser bra ut. När andra router är tråkiga och gråa fyrkantiga klossar är Orbi istället ljus, modern och stilren i sin design. Orbi är faktiskt så snygg i sig själv att man nästan skulle kunna ta den för en designartikel eller prydnadssak.

Orbi från Netgear

Orbi – ensam med Mesh

Som enda WiFi system har Orbi Tri-Band Mesh-teknologi. Andra mesh-system använder sig av dual band-teknologi där hastigheten riskerar att sänkas efter hand då flera enheter läggs till. Orbi ger dig istället ett dedikerat tredje band som ser till att det alltid är snabbast möjliga hastighet mellan Orbi-enheterna. Den ser också till att du kan lägga till fler enheter till nätverket utan att det går ut över hastigheten.

Orbi från Netgear

En trådlös motorväg

... Därmed kan hela familjen vara online samtidigt med surfplatta, smarttelefon, dator och spelkonsoler. Detta är perfekt för större hushåll, men också i hem där en stor del av hemmets teknologi har smart-lösningar som exempelvis glödlampor, högtalare och element med WiFi.

Circle gör det enkelt att vara förälder

Circle with Disney gör det ännu enklare att få översikt över dina barns internetanvändning. Med Circle-appen kan du enkelt se hur länge dina barn har använt sina enheter per dag. Det är också enkelt att definiera vilka sidor de får besöka, när de kan använda internet och även belöna de när de har varit duktiga. När det är dags för läxor blockeras åtkomsten till sociala medier, och när det börjar bli läggdags så får de upp ett meddelande om att de ska sova.

 Orbi från Netgear

En källa räcker

Till skillnad från en så kallad extender där du tvingas koppla dig på olika nätverk i flera olika delar av huset har Orbis nätverk bara en enkel, stark källa. Orbi erbjuder nämligen ett nätverk som står helt på egna ben, ett höghastighetsinternet som täcker in hela bostaden.

Orbi från Netgear

Säg hej då till långa laddningstider

Ingenting är väl mer irriterande än att tvingas skjuta på filmkvällen på grund av ett segt nätverk. Med Orbi behöver du aldrig bekymra dig för det. Enhetens Tri-band WiFi-system ser till att du kan säga hej då till långa laddningstider. Genom ditt ISP-modem kommer tekniken att göra under för surfhastigheten i ditt hem.

Orbi från Netgear

En Orbi för alla enheter

I dagens moderna samhälle är det oftast fler enheter än bara datorn som kräver internettillgång. Telefon, TV, kylskåp, kaffemaskin – ja till och med ljuset i bostaden kan vara en del av nätverket. Med Orbi behöver du hur som helst aldrig bekymra dig för att detta ska gå ut över vare sig hastighet eller tillgång. Orbi är därför optimalt för både små och stora familjer, små och stora bostäder.