Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bild av datorn HP Pavilion 15

HP Pavilion 15 - Prisvärd och kraftull kundfavorit!

HP Pavilion 15 är ersättare till den tidigare kundfavoriten som prisats för stabil prestanda trots sitt låga pris. Nu har modellen uppdaterats med ännu bättre prestanda, med riktigt stark batteritid, större och skarpare skärm och en snyggare och mer stilren design. Lär känna HP Pavilion 15, en produkt för dig som vill ha mer av allt som en modern bärbar dator kan ge dig.
Bild av en ung man vid datorn HP Pavilion 15

Pavilion 15 - Din nästa jobbdator?

Modern, elegant och lätt, men kraftfull och produktiv. HP Pavilion 15 har en serie unika egenskaper som gör att den lämpar sig alldeles utmärkt för dig som vill vara produktiv och kunna jobba var du än befinner dig. En kraftfull Intel-processor, inbyggd Intel HD-grafik och snabbt DDR4 RAM ger dig gott om kraft för att kunna lösa många uppgifter på en gång. Datorns Li-ion batteri ger dig cirka 11,5 timmars batteritid, så du slipper tänka på laddning när du är på konferens eller sitter i ett viktigt möte.

Datorn är dessutom lätt att ta med sig, tack vare en tjocklek på 1,79 cm och en vikt på endast 1,9 kilo.

Närbild av HP Pavilion 15

... med skärm och ljud i toppklass

HP Pavilion 15 är utrustad med en 15,6" stor IPS skärm som ger dig en bild av högsta märke när det gäller bärbara datorer. Skärmens 1080p upplösning levererar en fantastisk bildkvalitet och detaljrikedom. IPS-tekniken ger djupare kontrast, klarare färger och vidare betraktningsvinkel. Bakom det eleganta chassit döljer sig också ett par kraftfulla B&O Play högtalare som ger dig ännu mer känsla när du ser på film eller serier. Det spelar ingen roll om du kollar hemma, i sommarstugan, på tåget eller flyget. Pavilion 15 gör dina favoritfilmer rättvisa överallt.

Läs mer om Elgigantens produkter: