Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

PlayStation VR – lev dig in i spelet

Nu kan du uppleva Virtual Reality på din PlayStation! I det ögonblick du tar på dig Virtual Reality-glasögonen äntrar du en helt ny värld! Bli en del av det virtuella universumet och hamna direkt in i centrum av handlingen. Skaffa din PlayStation-upplevelse hos Elgiganten!
599
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Två vidvinkel linser
  • VR och handsfree-styrning
  • Ansiktsigenkänning
Läs mer PlayStation Camera för PS4 (2016)

Glöm tid och rum och äntra den virtuella världen

PlayStation VR

Playstation VR passar alla

PlayStation VR är otroligt lätt att använda och koppla till din PlayStation 4. Sätt på dig ditt headset och gör dig redo för att utforska et helt nytt universum - lätt och bekvämt headset som ger dig en konfortabel upplevelse. En justerbar rem gör at det kan anpassas till hela familjen.

PlayStation VR

En spännande framtid

Playstation VR får dig inte bara at glömma tid och rum, den tar dig också med på en resa du inte kommer uppleva någon annanstans. I framtiden kommer det att komma mer innehåll från PlayStation och Sone dom ä ranpassat till Virtual Reality – det är bara din fantasi som sätter gränser!

PlayStation VR

Flyttar gränser

Med PlayStation VR kan du spela på ett helt nytt sätt. Med OLED-skärmen i headsettet visas bilderna i suverän 120 Hz och 360 graders vinkel. Ljudet är i 3D och kommer därför från alla håll och ger dig den ultimata Virtual Reality-upplevelsen.

PlayStatiion VR – lev dig in i spelet

Ingen egotripp

Med ett PlayStation VR headset får du en fantastisk men kanske också ensam upplevelse eftersom det bara är du som ser vad som händer. Det ville PlayStation ändra på, så därför kan du med PlayStation VR Social skärm-funktion göra det möjligt för andra att se vad du ser i ditt headset på TV-skärmen. Med PlayStation VR Social skärnfunktion kan du involvera dina vänner i ditt spel och få ut änni mer av den virtuella världen.

Ta med dina vänner in i din egen VR-värld

Med underhållande The Playroom VR kan du uppleva Playstation VRs fantastiska värld med hela kompisgänget. Utforska spännande, roliga och läskiga världar där allt kan hända. Här möter du allt från skräckinjagande sjömonster och spöken till katter och cowboys. The Playroom handlar om samarbete och teamwork, men också om att vinna över motspelarna. The Playroom medföljer utan kostnad vid köp av Playstation VR.

En värld av möjligheter

Med PlayStation VR öppnar sig inte bara en ny helt värld, utan också en värld av välkända och älskade spel. Mer än 50 av dem är tillgängliga 2016 och med mer över 100 spel till på gång framöver finns det mycket att se fram emot. Här finns allt från mekaniska gladiatorstrider till rafflande racing med Gran Turismo Sport. Utforska en visuellt vacker och spännande värld med Robinson eller vandra längs gatorna i Gotham City med Batman. Du kan dessutom pröva lyckan i fem särskilt utvalda, unika VR-världar från PlayStation.

Senast uppdaterad 2018-04-10 09:19:46