Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Prenumerera på den senaste tekniken. Enkelt och prisvärt.

RENEW IT är en prenumeration för alla dina teknikprodukter. Du bestämmer hur ofta du vill uppgradera till något nytt och sparar upp till 50% varje år med vår fasta månadskostnad. Vår försäkring skyddar dina produkter om något händer, och vi kan hjälpa dig att föra över din personliga data när du uppgraderar.

Erbjudande: Nu utan startavgift!

Just nu har vi tillsammans med RENEW IT en tidbegränsad kampanj där vi tagit bort startavgiften (695 kr) på 24 månaders-alternativet. Detta är vårt mest populära alternativ vid köp av framförallt datorer. Kampanjen gäller på alla Macbooks från Apple. Du kan ta del av kampanjen i samtliga Elgiganten varuhus, inklusive Phonehouse. Läs mer om hur RENEW IT funkar nedan samt hitta ditt närmsta varuhus. Kampanjen gäller till och med 31 december 2021.

Fördelar

Vi skapade RENEW IT för att göra det enklare och mer prisvärt att äga senaste tekniken. Läs vidare för att lära dig mer om den här unika tjänsten.


Ett enklare sätt att äga.

Som RENEW IT-medlem besöker du en av våra butiker för att lämna tillbaka gamla produkter och hämta ut något nytt. Vi kan hjälpa dig att föra över din personliga data, och vi raderar din data säkert innan din gamla produkt får ett nytt hem. Sluta spara gamla produkter i byrålådan, och bekymra dig inte över att sälja saker online.


Spara upp till 50% varje år.

Låt oss säga att du vill uppgradera din telefon en gång per år. Eftersom vi redan vet vad den kommer att vara värd om ett år, betalar du bara för värdeminskningen fram till din nästa uppgradering. Vi sänker priset ytterligare om du byter in dina gamla teknikprodukter när du går med i RENEW IT.


En flexibel prenumeration.

Du bestämmer hur ofta du vill uppgradera. De flesta kunder uppgraderar sin telefon varje år och sin bärbara dator vartannat år. Du kan alltid uppgradera tidigare, och om du vill behålla en produkt kan du fortsätta med dina månadsbetalningar tills du har betalat för produkten i sin helhet.


Vår försäkring skyddar dina produkter.

Har du tappat telefonen eller spillt kaffe på din bärbara dator? Olyckor händer, men du behöver inte oroa dig för det om du tecknar vår försäkring. En låg månadsavgift skyddar dina produkter år efter år.


Betala ingenting idag.

Du lämnar butiken med dina nya produkter idag, och du får din första faktura i slutet av nästa månad. Du kan lägga till enheter och tillbehör för hela familjen på samma månadsfaktura för att få en bättre överblick.


Gamla produkter får ett nytt hem.

Dina gamla produkter kan fortfarande ge glädje till människor som inte har råd att köpa de senaste prylarna. Vi ser till att din personliga data raderas säkert innan vi hittar ett nytt hem för din produkt. Om enheten inte fungerar och inte kan repareras, återvinns den på ett ansvarsfullt sätt. Perfekt för miljön, och fler får tillgång till moderna teknikprodukter.
Hur det fungerar

Besök ett Elgiganten varuhus och berätta för oss att du är intresserad av RENEW IT. Vi hjälper dig att komma igång och skapar en skräddarsydd prenumeration. Går ej att köpa på Elgiganten.se

Välj dina nya produkter och hur ofta du vill uppgradera.

Du kan lägga till flera enheter, tillbehör och försäkring till din prenumeration. Du får rabatt om du byter in dina gamla enheter. En ansökan skickas till Ecster som finansierar din prenumeration och avtalet undertecknas med BankID eller på papper.

Betala en låg månadsavgift samtidigt som ...

... du använder produkterna. Du kommer att få din första faktura från Ecster i slutet av följande månad. Du kan betala dina fakturor manuellt eller använda Autogiro för automatiska inbetalningar.

Återvänd till din butik och uppradera till nya produkter

... år efter år. Vi kontaktar dig när det är dags att uppgradera. Besök en av våra butiker för att lämna tillbaka dina produkter och uppgradera till något nytt. Vi betalar återstoden av ditt lån när du lämnar tillbaka produkterna.

Vi kan hjälpa dig att flytta över din personliga data till nya enheter, och vi ser till att data på dina gamla enheter raderas säkert. Din prenumeration börjar om, och du kommer att äga de senaste produkterna år efter år.Generella prisexempel
Scrolla i sidled för att se hela tabellen  Kampanj Kampanj Standard
Modell Macbook Air 13"
(254421)
MacBook Pro 13
(254423)
iPhone 13 Pro
(361890)
Utan uppgradering, totalt antal bet. 34 mån 34 mån 32 mån
Kreditbelopp 11 990 kr 14 989 kr 12 290 kr
Årlig ränta 0 kr 0 kr 0 kr
Administrationsavgift 39 kr 39 kr 39 kr
Startavgift 0 kr 0 kr 695 kr
Effektiv Ränta 0 kr 0 kr 0 kr
Total kreditkostnad 1 326 kr 1 365 kr 937 kr
Månadskostnad 392 kr 468 kr 445 kr
Totalkostnad 13 316 kr 16 354 kr 14 233 kr
Uppgradera till ny modell efter 24 mån 24 mån 24 mån


Jämför betalsätt

Det finns många olika sätt att betala för produkter idag. Här jämför vi RENEW IT med några av de vanligaste betalsätten.
Scrolla i sidled för att se hela tabellenRENEW IT

Operatörer

Finansiering

Kontant

Få det framtida värdet på din enhet som rabatt. Spara upp till 50% varje år.
Få hjälp när du uppgraderar till nya produkter och oroa dig inte över att sälja eller återvinna gamla produkter.
Ha möjligheten att uppgradera tidigare eller senare än du planerat.
Dela upp dina kostnader i mindre månadsbetalningar.
Lås dig inte till en operatör.

Vanliga frågor

Undrar du över något? Du kan hitta svar på dina frågor här eller besöka en av våra butiker.


Komma igång

RENEW IT är en prenumeration för alla dina teknikprodukter – din telefon, dator, surfplatta och t.o.m. din klocka! Du väljer vilka produkter du vill prenumerera på och hur ofta du vill uppgradera. Du betalar en fast månadsavgift och kan spara upp till 50% på nya produkter varje år.

När det är dags att uppgradera besöker du bara en av våra butiker för att lämna tillbaka gamla produkter och hämta ut nya. Vi kan hjälpa dig att flytta över din personliga data, och vi ser till att datan raderas säkert innan din gamla produkt får ett nytt hem. Sluta spara gamla produkter i byrålådan, och bekymra dig inte över att sälja saker online.

Besök Elgiganten och berätta för oss att du är intresserad av RENEW IT. Vi hjälper dig att komma igång och tar fram en skräddarsydd prenumeration. Gå med i RENEW IT idag och upptäck ett enklare sätt att äga.

Du kan välja mellan ett brett utbud av smartphones, datorer, surfplattor och klockor. Vi har produkter från Apple, Samsung, Microsoft och Huawei och kan skräddarsy prenumerationen efter dina behov. Du kan också lägga till tillbehör, vår populära försäkring och andra tjänster till din prenumeration. Besök din närmaste Elgiganten-butk för att spana in våra senaste erbjudanden och priser.

Du kan välja mellan ett brett utbud av smartphones, datorer, surfplattor och klockor. Vi har produkter från Apple, Samsung, Microsoft och Huawei och kan skräddarsy prenumerationen efter dina behov. Du kan också lägga till tillbehör, vår populära försäkring och andra tjänster till din prenumeration. Besök din närmaste Elgiganten-butk för att spana in våra senaste erbjudanden och priser.

Ja, du kan byta in dina gamla enheter. Du får deras nuvarande värde som rabatt på din nya RENEW IT-prenumeration, vilket resulterar i en lägre månadskostnad.

Ja, du kan använda vilken operatör du vill med din RENEW IT-prenumeration. Besök någon av våra butiker om du har frågor om din operatör.

Ja, du kan lägga till tillbehör. Kostnaden delas upp och faktureras månadsvis med dina enheter.Uppgraderingar

Vi kontaktar dig efter 12 månader, 24 månader eller när en ny enhet släpps. Du får ett email som förklarar hur du uppgraderar, när du kan besöka en av våra butiker och vad du kan göra för att spara tid. Har du några frågor? Svara på mailen från oss så hjälper vi dig direkt.

Du väljer hur ofta du vill uppgradera, efter 12 eller 24 månader. Du har rätt att uppgradera efter din 12:e eller 24:e betalning. Om du vill uppgradera tidigare, kanske när en ny produkt släpps, kan du behöva betala en extra avgift beroende på värdet av din gamla enhet.

Du väljer hur ofta du vill uppgradera, efter 12 eller 24 månader. Du har rätt att uppgradera efter din 12:e eller 24:e betalning. Om du vill uppgradera tidigare, kanske när en ny produkt släpps, kan du behöva betala en extra avgift beroende på värdet av din gamla enhet.

Om du vill behålla din enhet kan du fortsätta med dina månadsbetalningar tills du har betalat för produkten i sin helhet. Du är alltid välkommen tillbaka för att byta in din enhet senare och uppgradera till något nytt.

Du väljer själv vad du vill uppgradera till från vårt utbud. Fråga oss om du är intresserad av en specifik produkt.

Din enhet ska vara fullt fungerande när du uppgraderar, utan större synliga eller gömda skador. Mindre slitage är okej.

Fullt fungerande betyder:

  • Din enhet fungerar och har inte försämrad prestanda.
  • Din enhet har inga sprickor på skärmen eller skalet.
  • Alla knappar finns kvar, och de är fullt funktionella.
  • Din enhet är inte skadad av fukt och har inga andra interna skador.

Du kan reparera enheten innan du uppgraderar till något nytt. Tänk på att den måste repareras av en auktoriserad reperatör. Besök din lokala Elgiganten-butik om du har några frågor eller behöver hjälp med en skadad enhet.

Vi kommer att testa din enhet i butiken när du uppgraderar, och den kommer sedan att skickas till vår partner för bedömning. Om enheten är skadad kan du behöva täcka kostnaderna för att få den reparerad. Om vi inte kan reparera enheten ser drar vi av det nuvarande värdet av delarna och ser till att den återvinns på ett ansvarsfullt sätt.Prenumerationsvillkor

Du äger dina produkter, till skillnad från traditionell leasing där du hyr dem. Vi köper tillbaka din produkt till en förbestämd summa när du kommer tillbaka för att uppgradera. Det innebär att du har kontroll över ditt ägande, och du slipper problem med din hemförsäkring om en olycka inträffar.

RENEW IT följer vår vanliga returpolicy. Om du inte vill behålla enheten eller uppgradera till en ny kan du när som helst returnera den i en av våra butiker. Om du returnerar något tidigare än planerat kommer vi att värdera enheten. Du kan få en slutlig faktura baserad på dagens värde och dina tidigare betalningar. Om du vill behålla din enhet kan du göra en sista betalning eller fortsätta med dina månadsbetalningar.

Du ansöker om ett lån för att säkerställa att du äger dina produkter. När du hyr en produkt, som du gör med leasing, kan du få problem med saker som din hemförsäkring. Och om du bestämmer dig för att hålla enheten kan du fortsätta med dina månadsbetalningar tills du har betalat lånet i sin helhet.

Lånet motsvarar hela priset på enheten. Om du valde 12 månader kan du uppgradera efter 12 betalningar, och vi köper tillbaka enheten till ett förbestämt pris och betalar resten av ditt lån. Om du väljer att hålla enheten kan du fortsätta med dina månadsbetalningar tills du har betalat lånet i sin helhet.
Exempel månadskostnad
Pris 10 000 kr 12 000 kr 15 000 kr
Månadskostnad 512 kr 412 kr 400 kr
Tid för uppgradering 12 24 36
Ränta 0,00% 0,00% 4,99%
Löptid finansiering 22 34 48
Uppläggningsavgift 395 kr 695 kr 695 kr
Administrativ avgift 39 kr/mån 39 kr/mån 39 kr/mån
       
Effektiv ränta* 13,37% 11,57% 13,49%
Totalt belopp att betala 11 253 kr 14 021 kr   19 218 kr
Kreditgivare Ecster AB
Med effektiv ränta eller effektiv årsränta avses kostnaden (ränta och avgifter) för en kredit uttryckt som en årlig räntesats på kreditbeloppet.