Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung Galaxy Watch - alltid runt handleden. Aldrig i vägen.

Första gången du ser Samsung Galaxy Watch ser du en snygg klocka av rostfritt stål i tidlös design. En klocka, som passar till all tillfällen. Men du kommer snart upptäcka att det som är inuti ger dig mer än ett snyggt yttre. Samsung Galaxy Watch är både en smartwatch som håller dig uppkopplad med resten av världen och gör så att du kan ta emot samtal och skicka meddelanden, och en träningklocka som hjälper dig med att vara hälsosam.
Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch i rose gold

En stilfull klocka

Samsung Galaxy Watch är först och främst en stilfull klocka i en diskret och medveten design. Klockan passar fint på din handled oavsett om du är på jobbet, på gymmet eller på fest. Samsung Galaxy Watch finns i tre olika modeller och två storlekar. Digitala skuggor och ljuseffekter ger illusionen om riktiga urvisare. Du kan alltid välja mellan många olika urskivor, och eftersom beslaget till urremmen är ett standardbeslag i 20 eller 22 mm, kan du välja mellan urrem så det passar till din look och din livsstil.

 Samsung Galaxy Watch i svart

Smartwatch

Med Samsung Galaxy Watch kan du med hjälp av eSIM-teknologi (elektronisk inbyggd SIM-kort) ta emot samtal, läsa notifieringar och skicka meddelanden utan att ta fram mobilen. Du väljer själv hur tillgänglig du vill vara genom att anpassa precis vad du visa. Klockan fungerar ihop med både Android- och iOS-mobiler och faktiskt kan du helt låta telefonen stanna hemma. Den långa batteritiden och 4G-uppkopplingen med eSIM gör det i högre grad än tidigare möjligt att klara sig utan smartphone.

 Samsung Galaxy Watch i silver

Träningsklocka

Samsung Galaxy Watch är också en välutrustad träningsklocka med 17 olika träningsformer. Dessutom finns det många skräddarsydda träningsappar som kan användas med klockan. Galaxy Watch har indbyggd pulsmätare, GPS och är vattentät. Galaxy Watch assisterar dig med musik när du ska ut och springa och du kan t. ex. ha offline spellistor från Spotify med dig i spåret (kräver Spotify Premium abonnemang). Äntligen ger klockan också praktisk information om din stressnivå och om vilperioder hele dygnet. Det här är helt enkelt en smart och enkel hjälp till en mer hälsosam livsstil.

Samsung Galaxy Watch

Inga produkter

Samsung Galaxy Watch 42 mm 4G (svart)
 
SAMSWATCH42BK
1 296
 
 
 

  • 42 mm stålboett, utbytbara armband
  • WiFi, Bluetooth, NFC, e-SIM-stöd
  • Pulsmätare, Samsung Pay
  
 

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar