Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Tillbehör till Samsung Galaxy S9 och S9+

Om du har investerat i en ny Samsung Galaxy S9 eller S9+ smartphone, så bör du även se till att den utrustas med de bästa tillbehören. Med rätt tillbehör skyddar du telefonen, utökar utrymmet och ser till att den alltid kan laddas. På denna sida hittar du både skal, fodral, skärmskydd, laddare samt minneskort för din Samsung Galaxy S9 eller S9+.

Miljövänlig och perfekt för inomhusmiljön

När du använder en ångtvätt tar du också död på en betydligt större mängd bakterier jämfört med rengöring på traditionellt sätt (faktiskt 99 % av alla hushållsbakterier). Metoden är också helt fri från kemikalier. Ångtvätt är därför en bra lösning för personer med allergi eller astma samt familjer med små barn.

Ånga – för både golv och möbler

En ångmopp eller ångtvätt kan användas på förvånansvärt många ytor i hemmet. Du kan använda ångtvätten till att ta sig an dina fönster, eller friska upp dina kläder med hjälp av ett textilmunstycke. Du kan till och med använda den i köket (på alla bänkskivor som tål vatten), på spisplattorna och för att göra rent i ventilationssystemet ovanför ugnen.

Senast uppdaterad 2020-02-13 18:37:04