Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Siemens vitvaror till vänster i bilden och en man på en väg till höger

Miljövänliga vitvaror från Siemens

Siemens mijövänliga vitvaror optimerar förbrukningen av energi och vatten samtidigt som innovativa funktioner hjälper dig att förenkla vardagen. På den här sidan kan du läsa mer om hur innovativa funktioner och teknologin i Siemens mijövänliga vitvaror kan bidra till hållbarhet.


Siemens tvättmaskin och torktumlare med diskmaskin och kyl/frys i bakgrunden

Få upp till 1500 kr tillbaka när du köper nya fristående vitvaror från Siemens

Siemens har just nu en kampanj där du kan investera i en hållbar tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare eller kyl/frys och få upp till 1500 kr tillbaka.
Läs mer om Siemens miljövänliga vitvaror här på sidan eller se de olika kampanjprodukterna här. För att ta del av kampanjerbjudandet registrerrar du dig i My Siemens innan den 31/8.

1) Köp en Siemens kampanjprodukt.

2) Klicka här för att logga in / registrera dig i My Siemens

3) Klicka på "Registrera ditt köp här". Kom ihåg att ha kvittot samt dina bankuppgifter (Swift och IBAN) tillgängliga när du registrerar ditt köp.

4) Din cashback kommer inom 14 dagar.

Siemens torktumlare

Spara på vatten och energi med i-Dos.

Siemens tvättmaskiner med i-Dos har sensorer som känner av både smutsighetsgrad på tvätten, hur mycket tvätt du har lagt i och vilka textilier det är på klädesplaggen. Tvättmaskinen har även automatisk dosering vilket gör att rätt mängd flytande tvättmedel doseras automatiskt. Det enda du behöver göra är att fylla på med tvättmedel var 20:e tvätt. Med Siemens effektiva tvättmaskiner får du alltid de bästa resultaten.

Se alla Siemens tvättmaskiner i kampanjen

Läs mer om kampanjen
Siemens torktumlare

Effektiv torktumling - intellgentCleaning 

En torktumlares luddfilter ska rengöras efter varje torkning för att undvika att det kommer in ludd i torktumlarens torkningskanaler. Siemens torktumlare med intelligentCleaning har en teknologi som gör att du bara behöver rengöra luddfiltret var 20:e gång. Dessa miljövänliga torktumlare har även värmepumpsteknologi som innebär att de använder större delen av den varma utsläppsluften och effektiviserar därmed energiförbrukningen betydlig, ett miljövänligt sätt som tar vara på värmen. De här torktumlarna har en betydligt mer effektiv förbrukning.

Se alla Siemens torktumlare i kampanjen

Läs mer om kampanjen

Siemens diskmaskin

Diskmaskiner med Zeolith-teknik - renare och torrare.

Siemens diskmaskiner med Zeolith®-teknologin absorberar fukt och gör om den till torr värme. Med dessa diskmaskiner får du helt ren disk utan att förbruka extra energi. Hemligheten bakom innovativa och patenterade Zeolith®-torkningen är ett naturligt mineral inuti diskmaskinen som absorberar fuktighet och omvandlar den till värmeenergi som ger en skonsam och effektiv torkning av disken.


Se alla Siemens diskmaskiner i kampanjen

Läs mer om kampanjen

Siemens diskmaskin

Undvik matsvinn med hyperFresh.

Blir grönsakerna dåliga snabbt i kylskåpet? Vi slänger allt för mycket mat och en boven i dramat kan ofta vara dåliga temperaturförhållanden i kylskåpet. Siemens kylskåp med hyperFresh balanserar kyla och fuktighet optimalt och gör att du kan förvara ägg, mjölk och grönsaker på rätt sätt i kylen och håller sig fräscha länge. När du förvarar mat i en hyperFresh Premium-låda håller den sig färsk och fräsch upp till 3 gånger längre tack vare att maten lagras korrekt och på ett smartare sätt


Se alla Siemens kyl/frys i kampanjen

Läs mer om kampanjen

En grå öppen kyl/frys med hyper fresh och big box från Siemens med kampanjtext till högerHitta inspiration i några av våra andra artiklar: