Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Guide: smart aktivitetsklocka

Med en smart klocka på handleden får du en följeslagare som peppar dig att röra på dig mer, ger dig telefonens aviseringar och assisterar dig i vardagen. Här är några av våra av våra smarta aktivitetsklockor.

En smartwatch sitter på handleden som en vanlig klocka, men smartwatches har pekskärm, granskar appar och upptäcker ofta hjärtslag och andra vitala tecken. I den här videon förklarar vi alla de alternativ som dessa smarta klockor ger.

Navigera med din smarta klockas GPS

En smartwatch med GPS låter dig kartlägga din löprunda, se hastighet, distans, höjd och tid. Om du inte använder din klocka för träning kan du använda GPS'en för att hitta dit du ska. Detta lämpar sig särskilt i bilen eller på cykeln så att du kan ha dina händer fria och fokusera på vägen. Din smartwatch kan leda dig rätt genom till exempel vibrationer.

En vattentät träningsklocka som spelar musik

De flesta smarta klockor har någon slags vattentålighet, men ska du simma med den bör du kontrollera att den klarar det. Många smarta klockor mäter din puls liksom dina steg och din rörelseaktivitet. Dessutom har de flesta klockor minne för musik som låter dig lyssna på peppande låtar när du promenerar, springer eller kanske tränar på gymmet.


Se alla våra vattentäta smartklockor här.

Personligare klocka med armband

Sätt din prägel på din smarta klocka genom att välja en klocka i din stil eller sätta på ett snyggt armband. Vissa smarta klockor har utbytbara armband så du kan bestämma helt själv. Sportigt, elegant eller klassiskt? Du bestämmer!

Touchskärm och batteriladdning

Du sköter din smarta klocka via pekskärmen men många kombinerar också skärmen med knappar. Laddningen sker antingen trådlöst eller med smidig snap on-laddare.

Smart klocka till barnen

Med en smart klocka för barnen kan du se var någonstans de är, ringa eller skicka meddelanden direkt till barnets handled. Sätt upp säkra områden och få en avisering om barnet lämnar området.

Läs mer om våra smarta barnklockor här.

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 har något för alla, oavsett om du tränar inför ett maraton eller bara vill röra mer på dig varje dag. Apple Watch Series 4 är en förutseende hälsomätare som skickar notiser vid hög och låg puls. Apple Watch Series 4 är utformad för att förbättra din hälsa varje dag. Och kraftfull nog att skydda den med Falldetektering och Nödsamtal SOS.

Med appen Träning kan du ha stenkoll på träningsformerna du gillar och leva ett aktivt liv. Appen Aktivitet ger dig den motivation du behöver för att fylla ringarna Rörelse, Träning och Stå.

Svara i telefonen när du joggar. Få meddelanden och notiser direkt på handleden. Med Apple Watch Series 4 med mobil uppkoppling* håller du enkelt kontakten med dina närmaste och får den info som är viktigast för dig när du är ute på språng eller håller på att träna – även när telefonen inte är med.

Fungerar endast med iOS-telefoner.
* Fungerar för närvarande endast med vissa svenska operatörer.