Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Ja! Lördag!

Känslan av att det är helg och du vill gå till jobbet. Har du inte upplevt den förut? Då kanske ett jobb på Elgiganten är något för dig. (Jodå, många jobbar helg hos oss också).

Kan du inget om teknik? Det ordnar vi.

Att jobba på Elgiganten innebär full fart, kontakt med människor och utmaningar – kort sagt kul på jobbet! Du som anställd är otroligt viktig för oss och vi ser till att du får utvecklas inom Elgiganten så långt du vill. Våra internutbildningar håller hög kvalitet, det vet vi. Se till exempel på vår VD Niclas som började som deltidsanställd i ett av våra varuhus.


Var vill du börja jobba någonstans?

De flesta börjar på våra varuhus, men Elgiganten har också ett huvudkontor, ett stort centrallager och Elgiganten Phone House-butiker. Vad är du mest nyfiken på? Vi hjälper dig hitta rätt.

Vår helt egna prylmässa

Om du också gillar prylar kommer du att gå bananas över vår alldeles egna elektronikmässa med allt det senaste i prylväg, nya tekniker och spännande föreläsningar från de största aktörerna. Helt fantastiskt roligt!

Gym, löpning eller fredagspromenad

Hur blir du piggare på lunchen? Vi gillar att hålla oss i form på något sätt. Det är alltid roligare att göra saker tillsammans och en promenad eller löppass är roligare med sällskap.