Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Överväldigas av Sonos One högtalare

Överväldigas av Sonos One - nu med Google Assistent

Sonos One är en trådlös röststyrd högtalare som överväldigar helt med sitt imponerande ljud. I framtiden kommer du även kunna använda rösten för att byta låt medan du diskar eller höja volymen när du badar i badkaret. Sonos One är ett perfekt val till din PLAY:1, då den följer samma mall och passar perfekt in i ditt Sonos Home Sounds System.

Överväldigas av Sonos One högtalare

Sonos One är en trådlös röststyrd* högtalare som överväldigar helt med sitt imponerande ljud. I framtiden kommer du även kunna använda rösten för att byta låt medans du diskar eller höja volymen när du badar i badkaret. Sonos One är ett perfekt val till din PLAY:1, då den följer samma mall och passar perfekt in i ditt Sonos Home Sounds System.

*Röststyrning till Sonos stöds per dags datum inte i Norden. Funktionen aktiveras när den lanseras i din region.

Sonos + Google Assistent = utmärkt ljud + smart styrning

Styr musiken, få svar på frågor, administrera vardagen och mycket mer - genom att använda rösten. Sonos One har en inbyggd Google Assistent som låter dig spela upp musik, få svar på frågorna från Googles sökmotor, planera dagen, ställa in timers och styra andra smarta enheter i hemmet.

 Sonos + Google Assistent = utmärkt ljud + smart styrning
2 248
 
 
  • Kompakt trådlös högtalare
  • Röstkontroll
  • Nu med Google Assistant
Läs mer Sonos One trådlös högtalare (svart)
2 248
 
 
  • Kompakt trådlös högtalare
  • Röstkontroll
  • Nu med Google Assistant
Läs mer Sonos One trådlös högtalare (vit)

Distinkt design från Sonos

Sonos Ones distinkta design är enkel att känna igen. Den trådlösa högtalaren är utformad efter samma mall som PLAY:1, och stöds av en kraftig D-förstärkare och element som är specialdesignade för högtalarens unika akustik.

Sonos One kommer i två klassiska färger (svart och vitt), med en slät men samtidigt matt finish. Detta ger högtalarna ett tidlöst utryck som passar perfekt i alla rum.

Högtalarna kan styras från din telefon, men om du inte har den på dig byter du enkelt låt eller volym med ett enkelt klick på touch-knapparna.

Sonos bjuder på genomtänkt design med Sonos One

Framtidsinriktade och överlägset ljud

Sonos One överraskar dig med sitt imponerande ljud som fyller hela rummet. Högtalarna är framtidsinriktade och är förberedda för röststyrning, så du inte behöver lyfta ett enda finger för att byta låt eller volym.

Vill du ha stereoljud är det bara att sätta två Sonos One-högtalare tillsammans i samma rum. Lägg till en SUB för att få en djupare bas som lyfter upp hela ljudbilden. Vill du hellre ansluta Sonos One med din TVs PLAYBAR eller PLAYBASE får du omedelbart ett fantastiskt surroundljud.

Sonos One passar bra tillsammans med hela ditt Sonos Home Sound System.

 Sonos One bjuder på överlägset ljud samt är förberedd för röststyrning i framtiden

Så här styr du din Sonos One

Sonos One är otroligt lätt att styra. Med Touch-kontroll på toppen av Sonos One kan du bara svepa för att byta låt eller för att ändra volymen.

Vill du ha ännu mer kontroll är det bara att använda Sonos egna app. Med en snabb sökning kan du hitta låtar från alla musiktjänsterna du använder dig av, samt skapa spellistor på ett och samma ställe. Appen laddas ner på din smartphone, surfplatta eller på din dator. Enklare blir det inte.

Sonos One styr du enkelt med touch och via app

Sonos One blir bara bättre med tiden

Sonos uppdaterar kontinuerligt sina system och fyller på med nya tjänster, funktioner och möjligheter. Sonos ser alltid till att förbättra musikupplevelsen, och med den kommande röststyrningen är möjligheterna oändliga.

Sonos One blir bara bättre med tiden

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:47