Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sony Xperia 1 - äkta biokänsla med mobilen

Du märker snabbt på Sonys mobiltelefoner att de också skapar några av marknadens bästa TV-apparater. Skärmkvaliteten är alltid något som Sony fokuserar på. Även om Sony Xperia 1 skärm på 6.5” är betydligt mindre än din TV kan du fortfarande titta på filmer och serier i hög kvalitet. Mobiltelefonen har dessutom Dolby Atmos som gör att ljudet låter lika bra som den oöverträffade skärmupplevelsen.

Din egen mikrobiograf 

Sony Xperia 1 har en imponerande 6,5” 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-skärm. Skärmen har samma format och färgåtergivning som den det spelas in med, så att det känns ännu bättre att titta på filmer eller serier.

"Creator Mode" powered by CineAlta, har utvecklats av professionella bildingenjörer och återger färgerna i filmerna så som de skulle upplevas. Allt du tittar på blir optimerad för HDR, och ger dig en bättre upplevelse.

Designad för att ligga skönt i handen

Med en metalram och tåligt Corning® Gorilla® Glass 6 på både fram och baksidan ser Xperia 1 lika snygg ut som den känns. Den långa och smala designen ger dig en stor skärm och är samtidigt skräddarsydd att ligga perfekt i handen.

Formatet låter dig ha två fönster öppna samtidigt för att kunna multitaska smidigare. Med Side sense och App launcher är det snabbt och enkelt att öppna split screen för att fixa flera saker samtidigt.

Man tar bild av vattenfall med Sony Xperia 1

En avancerad kamera för alla situationer

Kameran i Sony Xperia 1 har tre ljusstarka objektiv som är utvecklade av Sonys kameraexperter. Med två gånger optisk zoom, 16 mm vidvinkel och objektiv på 26 och 52 mm får du bättre förutsättningar för att ta suveräna bilder. Autofokus med Eye AF ger precisionsskärpa till läckra porträtt och snabb fotografering.

Du kan spela in video i 4K HDR med livliga färger och snygga kontraster under alla ljusförhållanden. Sedan kan du njuta dina minnen på den snygga skärmen igen och igen.

Kvinna med Sony hörlurar och Sony Xperia 1

Uppslukande kvalitetsljud

När skärmen visar filmer i biokvalitet borde ljudet ha samma kvalitet. Xperia 1 levererar också ett uppslukande kvalitetsljud med Dolby Atmos®. Bli uppslukad av filmer och serier eller av gamingupplevelser.

Med Game Enhancer kan du ta din smartphone-gaming till nästa nivå. Alla spelen finns på ett och samma ställe. Du kan också blockera aviseringar så att du kan fokusera helt och hållet på spelen. Dessutom får du tips och du kan spela in gameplay och video av dig när du spelar.

Köp Sony Xperia 1

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
Med Telenor 8GBBetala nu 1 kr, 619 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Med Telenor 8GBBetala nu 1 kr, 619 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Med Telenor 8GBBetala nu 1 kr, 619 kr/månad i 24 månader
  
 

Bli inspirerad av våra andra artiklar: