Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sony Xperia 10 II och 1 II

Lägg alla dina förväntningar på en smartphone bakom dig och låt dig bli imponerad. Xperia 1 II sätter en ny standard för hastighet i en smartphone och Xperia 10 II har en imponerande IP65 / 68-klassificering vad gäller tålighet mot vatten och damm. Med trippelkameran är det både roligt och enkelt att ta vackra bilder på Xperia 10. Xperia 1 II har också en trippelkamera och är också världens första smartphone med upp till 20 fps autofokus, autoexponering samt perfekt autofokus på människors och djurs ögon.

Sony Xperia 1 II

Kameran i Sony Xperia 1 II

Professionell kamerateknologi

Sony introducerar Xperia 1 II som en av världens första smartphones med upp till 20 fps autofokus och autoexponering och perfekt autofokus på människors och djurs ögon. Xperia 1 II har tre kameror - alla med 12 MP - med ledande Sony Alpha-teknologi, ZEISS-optik specifikt kalibrerad för Xperia och 3D iToF. Sammantaget ger dessa funktioner dig en professionell kamera i din Sony-mobiltelefon.

Man som tittar på skärmen på en Sony Xperia 1 II

Enastående 6,5" 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-skärm

Njut av filmer på exakt det sätt som de är avsedda för publiken. Det gör du genom att uppleva samma bildförhållande som på bio, på den 6,5" stora 21:9 4K HDR OLED-skärmen med Xperia 1 II. Ny teknologi som minskar rörelsesuddighet och minskar fördröjningar mellan bilder så att du en tydligare bildkvalitet på din Sony-mobiltelefon.

Gaming på Sony Xperia 1 II

Få en 21:9 spelupplevelse

Den mobila spelupplevelsen i formatet 21:9 kombinerat med direkt anslutning till PlayStation 4s DUALSHOCK 4 Wireless Controller, gör spel mer realistiskt och roligt – delvis tack vare Qualcomm Snapdragon Elite Gaming.

Man med Sony hörlurar på sig samt en Sony Xperia 1 II i handen

Den ultimata ljudkvaliteten - trådbunden eller trådlös

Använd ljuduttaget på 3,5 mm (jack) eller anslut trådlöst - det är helt upp till dig. Ljudteknologin i Xperia 1 II är framtagen av ljudexperter för att ge en bättre stereoseparation - en naturlig ljudbild, oavsett om du lyssnar på din egen musik eller om du streamar - med 360 Reality Audio. Stereohögtalarna i Xperia 1 II är placerade på framsidan av telefonen för att säkerställa äkta, kraftfullt och balanserat stereoljud.

Sony Xperia 1 II i handen på en ung man

Få ut mer av 5G med en högpresterande Sony-smartphone

I och med 5G, WiFi 6 och Qualcomms senaste mobilplattform och batteriteknologi, sätter Xperia 1 II helt nya standarder för vad som kännetecknar en snabb smartphone. För kompromisslösa nedladdningar i hög kvalitet och streaming av högupplösta filer, kan Xperia 1 II leverera en blixtsnabb 5G-anslutning.

Läs mer: Vad är 5G?

Sony Xperia 10 II

Lägg dina förväntningar på en smartphone bakom dig

Tack vare den imponerande vatten- och dammbeständiga IP65/68-klassificeringen, det robusta Corning® Gorilla® Glass 6 (på både fram- och baksida) och den långa batterilivslängden (3600 mAh), är Xperia 10 II gjord för att användas utan bekymmer - oavsett väder. Samtidigt som designen är lätt och smidig och passar perfekt i handen.

En ung man tittar på film på en Sony Xperia 10

6” stor OLED-skärm med formatet 21:9 för fantastisk underhållning

Med en imponerande 6" stor OLED-skärm i formatet 21:9 kan du njuta av rika, naturliga färger och djupare svärta. Med bildförhållandet på skärmen kan du se och göra mer på din mobiltelefon. Skärmen ger ett större synligt skärmområde för att surfa, läsa, visa kartor, se på videor och skicka meddelanden på.

En ung man som använder en Sony Xperia 10 för fotografering

Tre kameror, tre linser, otaliga möjligheter

Med trippelkameran på 12 MP (vidvinkel) och 2x 8 MP (telefoto och ultravidvinkel) är det både roligt och enkelt att ta vackra bilder, i olika scenarier och förhållanden. Tack vare en kombination av Sonys fotografiska expertis och AI (artificiell intelligens) kan Xperia 10 II känna igen olika fotograferingsscenarier och därefter automatiskt justera kamerainställningarna. Du kommer kunna ta enastående bilder - om och om igen.

4,4
(13)
3 990
 
Jämför
Köp produkt
Webblager (100+)  
Veckans erbjudande! Gäller till Söndag 19/7 kl 23:59
  • 6” 21:9 OLED-pekskärm
  • 12+8+8Mpx trippelkamera
  • Vatten- och smutsresistens IP65/68
Läs mer Sony Xperia 10 II smartphone (svart)
3 990
 
Jämför
Köp produkt
Kommer in i lager 2020-07-23  
Veckans erbjudande! Gäller till Söndag 19/7 kl 23:59
  • 6” 21:9 OLED-pekskärm
  • 12+8+8Mpx trippelkamera
  • Vatten- och smutsresistens IP65/68
Läs mer Sony Xperia 10 II smartphone (vit)