Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Sony Xperia 5 II-mobiltelefoner på banner

Sony Xperia 5 II

Sony Xperia 5 II är en snabb och kompakt smartphone med 5G. Den här telefonen ger dig design som du älskar och teknologin som du behöver - bl.a. teknologi från Sonys Alpha-kameror som säkrar dig sylskarpa bilder. Du får dessutom ultrasnabb prestanda för gaming och underhållning på en 21: 9 CinemaWide™-skärm.

Sony Xperia 5II bredvid en Sony Alpha-kamera

Xperia 5 II låter dig ta bilder som ett proffs

Telefonen är utrustad med en kombination av 3x 12 MP-kameror, varav en har 3x optisk zoom. Trippelkameran är ihopkopplad med ZEISS-optik kalibrerad speciellt för Xperia 5 ll. Sony-telefonens kamerainställning har också med ett antal spännande funktioner som är kända från Sonys Alpha-kameror, till exempel en exakt Eye AF-autofokus, som fångar även snabba rörelser.

På telefonens framsida hittar du en 8 MP frontkamera anpassad för att ta skarpa selfies.

Sony Xperia 5II sett framifrån och bakifrån

CinemaWide-skärmen säkrar överlägsen inlevelse för gaming

Sony Xperia 5 II är utrustad med en 6,1" OLED-touchskärm med FHD+ upplösning och 120 Hz bildfrekvens. Tillsammans med 240 Hz touch-scanningshastigheten blir gaming-upplevelsen storslagen! Det unika skärmformatet på 21:9 ger dig dessutom en bio-upplevelse. Tack vare skärmformatet har du också plats för mer innehåll på din skärm.

Prestanda

Xperia 5 ll ger dig möjlighet att ta bilder, gamea, uppleva, lyssna och multitaska som aldrig förr – och det är tack vara den kraftfulla och moderna Snapdragon 865 processor från Qualcomm som följs av 8 GB RAM – en kombination som kan hantera allt. Processorn stöttar också den nya 5g – dataförbindelse så får du blixtsnabbt internet.

Ta reda på mer Vad är 5G?

Design

Xperia 5 ll är designad för att passa perfekt i din hand och i din ficka, det här är en smartphone som du har väntat på.

Batteri och laddning

Telefonen är utrustad med ett 4.000 mAh batteri som stöttar USB Power Delivery. Sätt telefonen för att ladda och få 50% batteri på bara en halvtimme.

 Xperia 5 II på väg i en ficka

Få musik serverad som om du var med under inspelningen

Tack vare 360 Reality Audio har musik aldrig varit så uppslukande och så äkta. Upplev ljudet med antingen trådlösa hörlurar eller via ett 3,5 mm ljuduttag - båda garanterar överlägset ljud med tydligare ljudseparation mellan höger och vänster, vilket minskar signalbruset med över 90% jämfört med tidigare modell! Kort sagt, Xperia 5 II är utformad för att föra dig närmare dina favoritartister, närmare än du trodde var möjligt.

Tillbehör till Sony Xperia 5 II:

Inga produkter

Sony Xperia 5 II Style Cover med stativ (svart)
Webblager (100+)  
Webblager (100+)  
  • Premiumbaksida med stativ
  • För Sony Xperia 5 II
  • Perfekt för multimedia