Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sony Xperia telefoner

Sony har flera serier med olika färger, storlekar och prisklasser. Varje modell har sina unika kvaliteter. Hitta din perfekta match bland Sony Xperia X10 Plus, Sony Xperia X10, Sony Xperia L3, Sony Xperia XZ3, Sony Xperia Compact och Sony Xperia XA2.
 Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus har en sensationell 6,5” TFT LCD-touchskärm med Full HD+ upplösning (2220x1080 pixlar). Det som får den att riktigt sticka ut ur mängden är dess 21:9 bildformat som ger en helt ny upplevelse, när du använder telefonen och det gör det enklare att få plats med mer innehåll än du är van med. Telefonen har en kombination av en 12 MP primärsensor, som ett komplement till en 8 MP-kamera.

Läs mer om Sony Xperia 10 Plus. Köp Sony Xperia 10 Plus.
 Sony Xperia 10

Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 är skapad i en slimmad design som passar perfekt i din han. Med en 6 tums stor skärm och ett brett format på 21:9 får du en bättre överblick och plats för att göra mer med din smartphone. Storleken gör att du enkelt kan multitaska och använda appar samtidigt. Med de två kamerorna på 13 MP och 5 MP kan du spela in videor och fota i samma format som används i riktiga filmer.

Läs mer om Sony Xperia 10. Köp Sony Xperia 10.
 Sony Xperia L3

Sony Xperia L3

Sony Xperia L3 har en skärm på 5,7” och ett brett format på 18:9 format. Telefonen har en dubbel huvudkamera på 13 MP + 2 MP och Bokeh-effekt på både huvud-och frontkamera. Sony Xperia L3 drivs av ett 3.300 mAh-batteri som räcker hela dagen.

Läs mer om Sony Xperia L3. Köp Sony Xperia L3.
 Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3

Se mer. Lyssna mer. Känn mer. Alla gränser som Sony någonsin har rört, kan du nu få i din hand. Njut av dina favoritfilmer och TV-serier så som de förtjänar att ses. Låt dig fly från vardagen till en värld av underhållning.

 Sony Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Sony XZ2 Compact är en lite mindre och mer kompakt version av XZ2, med en skärm på 5”. På trots av detta har det inte kompromissats på vare sig funktioner eller design. Detta är en prisvärd telefon med många smarta egenskaper.

 Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2

Sonys nya smartphone Xperia XA2 är en telefon som är perfekt för dig som tycker om att ta bilder. Kameran med 23 MP ger dig otroligt detaljrika bilder, och den stora skärmen med en kantlös design ger dig total översikt.

Läs mer om Sony Xperia XZ2.
Köp Sony Xperia XZ3.