Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

The Last of Us Part II

Nu är uppföljaren till succén The Last of Us äntligen här. Fem år efter deras farliga resa över USA efter pandemin har Ellie och Joel bosatt sig i Jackson, Wyoming. Livet i gemenskap med andra överlevande skänkte dem lugn och ro, trots det ständiga hotet från de smittade och andra, mer desperata överlevande. När en våldsam händelse stör friden ger sig Ellie ut på en resa för att skipa rättvisa och få ett avslut. I The Last of Us Part II konfronteras både du och hon inför de förödande fysiska och känslomässiga konsekvenserna av hennes handlingar
 Screenshot av Ellie i The Last of Us Part II

En intrikat, känslomässig berättelse

Upplev de moraliska konflikter som uppstått till följd av Ellies obevekliga jakt på hämnd. I spåren av hennes våldsamma framfart utmanas din känsla för rätt och fel, gott och ont och hjältedåd och brott.

Screenshot av två ryttare med idyllisk bakgrund i The Last of Us Part II

En vacker men farlig värld

Följ Ellies resa som sträcker sig från fridfulla bergen och skogarna i Jackson till de frodiga, övervuxna ruinerna i Seattle. Träffa nya grupper med överlevare, utforska obekanta och farofyllda miljöer och bevittna de förskräckliga följderna av smittan. Tack vare den senaste versionen av Naughty Dog-motorn är de livsfarliga figurerna och världen ännu mer realistisk och detaljrik än någonsin tidigare.

Screenshot av Ellie i närkamp i The Last of Us Part II

Spännande och actionfyllt överlevnadsspel

Med det nya och förbättrade spelsystemet dras du in i de våghalsiga spel som kantar hela Ellies resa genom den fientliga världen. Sugs in i hennes desperata kamp för överlevnad med hjälp av förbättrade funktioner som intensiva närstridsfärdigheter, smidig rörelsekontroll och dynamisk smygförmåga. Med ett brett utbud av olika vapen, egenhändigt skapade föremål, färdigheter och uppdateringar kan du anpassa Ellies färdigheter efter din egen spelstil.

Bli inspirerad av våra andra artiklar: