Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Få ett smartare hem med ZigBee!

Trust Smart Home - ZigBee

Med Trust Smart Home ZigBee kan du känna dig som hemma var du än är. ZigBee är Smart Home-lösningen som förenklar vardagen och samlar alla hemmets enheter under ett stort intelligent paraply. Du kan styra alla funktioner med en enkel app via din smartphone eller surfplatta. Enklare blir det inte!
 Trust Smart Home ZigBee

Dämpa, tänd eller släck ljuset via telefonen

Vill du slippa hårt, vitt ljus direkt efter du vaknat på morgonen? Lockar det kanske att kunna byta till ett varmare, mjukare belysning på kvällen? Med Trust Smart Home ZigBee kan du göra precis detta, snabbt och enkelt. Justera belysningen precis som du vill ha den genom förinställda regler för belysningen av ditt hus och dämpa, tänd eller släck ljuset direkt via telefonen. Över en miljon Trust-användare är redan övertygade!

 Trust Smart Home ZigBee

Dekorera med färger!

Med Trust ZigBees smarta LED-lampor kan du fylla ditt hus med alla regnbågens färger. Dekorera ditt hem med färgade ljus eller skapa den perfekta stämningen i hallen, vardagsrummet eller sovrummet med dimbara och justerbara ljus. Här är valmöjligheterna närmast gränslösa. Utvidga ditt ZigBee-system och skräddarsy belysingen för att få den precis som du vill ha den.

 Trust Smart Home ZigBee

Håll ett öga på avstånd

Trust Smart Home ZigBee-serien har också lösningar för trygg, säker och intelligent hemövervakning. Övervaka ditt hem med sensorer och en IP-kamera och få varningar och notiser direkt i telefonen. Och var inte orolig, det är självklart bara du som har tillgång till materialet. All kameradata lagras lokalt på ett SD-kort, vilket innebär att du har full kontroll över allt material.

 Trust Smart Home ZigBee

Gör livet enklare med några enkla grepp

Låt ZigBee sköta hemmet åt dig med automatiserade lösningar! Med hjälp av förinställda val och regler som du själv sätter upp kan du styra en mängd av hemmets funktioner. Skapa ett smart hem med hjälp av smarta regler, automatiska timers och sensorer. Alla dessa smarta lösningar är lätta att använda och prisvärda (du betalar givetvis ingen månadsavgift).

Trust Smart Home appen

Med Trust Smart Home appen kan du styra ZigBee-produkterna tillsammans med ZigBee Z1 Control Station eller ICS-2000-kontrollenheten. Appen kan laddas ner kostnadsfritt och kompatibel med både Apple och Android-enheter.

Fler finesser - ändlösa möjligheter med ZigBee!

 Trust Smart Home ZigBee

Smart Home - Smartphone!

Använd Zigbee-lamporna i kombination med Zigbee Control Station för att styra din belysning. Anslut glödlamporna till Zigbee Control Station och kontrollera om lamporna är på eller av med hjälp av Trust Smart Home-appen. Du kan styra lamporna med programmet med en enkel swipe på telefonen eller surfplattan.

Miljontals färgglada valmöjligheter 

Du kan välj bland 16,8 miljoner färger för att specialjustera Zigbee RGB LED-lamporna för att få exakt den färgton du föredrar. Anslut lamporna med Zigbee Control Station och välj din favoritfärg för att ge ditt hem en ännu mer personlig touch, eller ställ in ett ljus som passar ditt humör just i dag. Ljusen är givetvis också dimbara så att du kan justera styrkan efter dina önskemål.

 Trust Smart Home ZigBee
 Trust Smart Home ZigBee

Tryggt hem - smartare övervakning

Med hjälpav ZigBee kan du skapa det perfekta, smarta säkerhetssystemet och se till att du alltid är medveten om vad som händer i ditt hus. Ta emot push-meddelanden på din smartphone när rörelse detekteras och övervaka ditt rum från vilken plats som helst. Allt direkt från din smartphone.

Styr all belysning med en smart fjärrkontroll

Förutom att kontrollera produkter i ZigBee-serien med din smartphone eller surfplatta, är det också möjligt att styra din belysning direkt med en fjärrkontroll. Välj en enskild lampa eller välj en grupp av dem i ditt rum och dimma eller byt ljus exakt hur och när du vill. Fjärrkontrollen levereras med ett magnetiskt väggfäste för att ansluta fjärrkontrollen till valfri yta och kontrollera dina ljus från t.ex. din vardagsrumvägg.

 Trust Smart Home ZigBee

Trust Smart Home ZigBee

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • Två E27 LED-lampor, 100-10% dimbar
 • Varmvit (2700 K), 806 Lm, A+ klassad
 • Z1 kontrollstation och fjärrkontroll medföljer
  
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • Tre E27 LED-lampor, 100-10% dimmbara
 • Fullt RGB färgspektrum, 806 lumen, A+ klassificering
 • Inkluderar en Z1 kontrollstation
  
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • Kontrollera din belysning
 • Skapa regler, timer och sensorer
 • Trådlös kontroll
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Varmvit (2700 K), 806 lm, A+ klassad
 • 100-10% dimbar, E27 sockel
 • Hub krävs
  
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Känner av rörelse, kan slå på eller av dina lampor
 • Kan skicka pushmeddelanden
 • Hub krävs
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Känner av öppna dörrar och fönster
 • Kan skicka pushmeddelanden
 • Hub krävs
  
 
Jämför
Ej köpbar
Ej köpbar 
 • HD-kvalitet, nattsyn
 • Ansluts till ditt WiFi nätverk
 • Kontrolleras via mobilapp, automatiska meddelanden
  
 

Läs mer om Elgigantens produkter:

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:33