Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Windows Hub

Det Windows du kan och litar på

Moderna datorer är snabbare, lättare och tunnare än tidigare –tack vare tekniska framsteg. Upplevelsen med Windows 10 är ny men ändå välbekant, och du kan känna dig trygg i att du använder det säkraste Windows någonsin. De nya modellerna är prisvärda, har längre batteritid och du kommer att älska hur snabba de är. Det är därför du väljer en Windowsdator nästa gång du köper en ny enhet.
Lång batteritid

Du ger aldrig upp. Det ska inte heller din enhet göra

Lämna laddaren hemma. Ditt batteri håller i upp till 10 timmar på en laddning. Så njut av dina favoritserier, gaming eller jobba var som helst, när som helst.

Tunn, lätt, kraftfull

Prestanda ska inte tynga ned dig

Skaffa en smidig och lätt enhet med fantastisk prestanda, så att du kan vara flexibel. Bär med dig mindre. Behåll kraften.

Windows Hello: Bekanta dig med ansiktsigenkänning i Windows 10

Med Windows hello loggar du in på dina Windows-enheter 3 gånger snabbare än med lösenord. Använd kameran för ansiktsigenkänning eller prova fingeravtrycksläsaren. Med båda sätten känner Windows Hello igen dig direkt. Du kan behålla din PIN-kod som backuplösning.

 Fullversioner av dina favoritprogram

Fullversioner av dina favoritprogram

Nöj dig inte med mobilversioner av dina favoritprogram - med Windows får du fullständiga program som gör det möjligt att arbeta fullt ut, var än du är.

 Perfekt för arbete och underhållning

Jobba, plugga, streama eller spela?

När du är klar med en tuff dag på jobbet och vill varva ner, varför inte spela eller streama en serie på din dator? Windows 10 är det bästa någonsin för spel och låter dig till och med streama Xbox-spel från din Xbox One.

Office 365

Optimalt för ditt Office 365

Office är nu molnbaserat! Office 365 kombinerar klassledande program som Word, Excel och Outlook med kraftfulla molntjänster som OneDrive och Microsoft Teams, vilket ger alla möjligheter att skapa och dela var som helst på alla enheter. 1 TB molnlagring i OneDrive ingår alltid.

Du älskar din telefon. Det gör din dator också

Du behöver inte längre dra fram din telefon för att skicka ett sms och du kan sluta e-posta bilder till dig själv. Få omedelbar tillgång till din Android-telefons bilder och meddelanden på din dator.

Din Telefon-app
Arbeta när det passar dig - online eller offline

Arbeta när du kan. Online eller offline

Varje Windows-dator kommer med minst 5 GB molnlagring på OneDrive, vilket gör det möjligt att spara ditt arbete i molnet. Nätverksanslutning är dock inget krav, om du inte är uppkopplad så går det lika bra att spara lokalt på din dator.

Du är uppdaterad

Du är uppdaterad

Windows 10 har omfattande, inbyggda och fortlöpande säkerhetslösningar som du kan lita på, bland annat Windows Defender Antivirus och brandvägg. Genom uppdateringar får du de senaste funktionerna och säkerhetslösningarna - utan extra kostnad.

Tips och tricks

Tips och tricks

Vill du få ut mer av din Windows-dator? Vill du få koll på de bästa snabbkommandona och tricksen för ditt Office-paket? Eller vill du helt enkelt bara se till att vara up-to-date med det senaste? Besök vår tips och trix-sida.

Hitta rätt dator med PCMark!

Det kan vara krångligt att köpa en ny dator. Oftast beskrivs de med svårbegripliga tekniska uttryck, och det är svårt att veta hur snabb eller kraftfull en dator är baserat på beskrivningen. Därför testar UL Benchmarks alla våra datorer med benchmark-verktyget PCMark10. PCMark mäter datorers prestanda genom tester baserade på de verkliga uppgifter och aktiviteter som återfinns i olika arbeten. Det gör det lättare för dig att hitta den dator du behöver, oavsett om det är en kraftfull maskin för videoredigering, en enkel laptop för basbehov, eller en superlätt bärbar dator för resor. Att köpa rätt dator har helt enkelt aldrig varit enklare.


PCMark by

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar: