Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Withings-produkter

Withings – få en översikt över din hälsa

Withings gör produkter som hjälper dig att få en överblick över de viktigaste aspekterna av din hälsa, så att du alltid vet var du står och vad du kan göra för att förbättra ditt välbefinnande. Se bland annat badrumsvågar för mätning av fettprocent, fitnesss-trackers och smartklockor.

Upptäck klockor från Withings

Alla fitness-trackers och hybridsmartklockor hjälper dig att nå dina mål genom att automatiskt hålla koll på dina steg, löpning, simning och sömn. Klockorna har en klassisk design som fungerar bra för både din träning och ditt dagliga liv.

Withings Scanwatch bredvid en smartphone med hälsoapp på skärmen

Withings ScanWatch

Withings ScanWatch är en läcker utformad hybridsmartklocka, designad i samarbete med kardiologer för att erbjuda avancerad medicinsk teknologi. Klockan har EKG, SpO2-sensor och spårar din dagliga aktivitet, sömn och puls samt ger dig övervakning av din andning och ger varningar om förmaksflimmer.

Scanwatch har en batteritid på upp till 30 dagar vid en enda laddning.

Withings Move EKG på en persons arm

Withings Move EKG

Withings Move EKG är världens första analoga klocka som registrerar elektrokardiogram (EKG) efter behov och detekterar förmaksflimmer (AFib) via Health Mate-appen. AFib är en allvarlig form av oregelbundna hjärtslag som anses vara en viktig riskfaktor för stroke. För att använda EKG-funktionen, tryck en gång knappen och placera tummen och pekfingret på klockfodralets metallram längst upp på klockan.

Move EKG har upp till 13 månaders batteritid.

Upptäck badrumsvågar från Withings

Withings badrumsvåg ger dig avancerade funktioner som BMI, komplett kroppssammansättning (inklusive fettprocent, hydratiseringsnivå/vattenprocent, benmassa, muskelmassa) och hjärtfrekvens.

Upptäck hälsoprodukter Withings

Håll koll på och få en översikt över din och din familjs hälsa och sömn med hjälp av dessa enheter som ger dig medicinsk noggrannhet. Produkterna kan anslutas till Bluetooth och Wi-Fi.