Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Xiaomi Mi 11, i tre versioner, placerade bredvid varandra

Xiaomi Mi 11

Mobiltelefonen från Xiaomi utmärker sig med sin huvudkamera på 108 MP, dubbla högtalare från Harman Kardon och en ledande Qualcomm® Snapdragon ™ 888-processor. Skärmen sticker ut med en hög uppdateringsfrekvens, klarhet och vackra färger. Utöver det får du också en kostnadsfri reparationsservice på skärmen inom 12 månader från inköpsdagen. Köp en Xiaomi mobiltelefon hos Elgiganten idag!

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 och kamera

Mi 11 är gjord för filmälskare. Xiaomi har kombinerat extraordinär hårdvara med avancerad filmprogramvara för att erbjuda en mängd otroligt kreativa, men ändå lättanvända videografiska funktioner.

Kameror på studionivå

Huvudkameran på 108 MP är en vidvinkelkamera med OIS-funktion. Du får också en ultravidvinkelkamera på 13 MP med ett synfält på 123 grader samt en 5 MP telemacro-kamera och en 20 MP selfiekamera.

Ett klick AI-biograf

Med nya filmeffekter i kameraläget kan vem som helst vara regissör! Använd AI-klick för att enkelt göra dina videoklipp till filmiska mästerverk med effekter som Magic Zoom, Freeze Frame och Parallel World. Du måste nästan testa för att förstå hur häftigt det är!

Ultra Night-video

Med funktionen Ultra Night-video får du bättre ljus när du filmar i mörker och dina videoklipp blir ljusare. Detta är tack vare RAW-nivå (filformat som registrerar all bilddata som fångas upp av sensorn när du tar en bild) AI-brusreducering och ljusstyrka i realtid.

HDR10 + videoinspelning

Spela in videoklipp med mer klarhet och visa tydligt alla ljusa och mörka detaljer med en bildkvalitet närmare verkligheten.

Tre gånger nattläget

Mi 11 förbättrar ljuset och minskar överexponeringen och utökar nattfotografering till tre kameror, så att den uppfyller alla dina behov vid nattfotografering. Det finns även ett nattläge med selfiekameran.

AI Erase 2.0

Den avancerade AI-algoritmen Erase 2.0 tar bort oönskade objekt och linjer och gör dina foton så perfekta som du föreställde dig.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 och den inre styrkan

Ta ett steg in i framtiden! Upplev prestanda från en mobiltelefon i toppklass – den här gången från Xiaomi Mi 11. Kraften kommer från processorn och du kan tydligt se den på skärmens uppdateringsfrekvens. Du får också stöd för 5G-nätverket, möjlighet att använda två 5G-SIM-kort och en förbättrad Wi-FI 6-upplevelse.

Processor

Den ledande Qualcomm® Snapdragon ™ 888-processorn, byggd med 5nm processteknik, levereras med helt uppgraderad CPU-, GPU- och AI-prestanda, vilket gör den till en av de starkaste processorerna i 5G-eran.

Kraftfullt batteri

Mi 11 ger dig ett stort batteri i en tunn och lätt kropp! Batteriet är på 4600mAh och stöder 55 W trådbunden turboladdning, 50 W trådlös turboladdning och 10 W trådlös omvänd laddning. * Det tar bara 45 minuter att nå 100% med 55 W trådbunden turboladdning och 53 minuter att nå 100% med 50 W trådlös turboladdning.**

*50W trådlös turboladdare säljes separat.
** Data kommer från Xiaomi-laboratorier.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 och en skärm utan kompromisser

Mobiltelefonen har en nästintill perfekt skärm som ger dig överlägsen klarhet, färg and släthet. Mi 11 satte 13 nya rekord och fick A +-betyg från DisplayMate, en av de mest pålitliga byråerna för skärmutvärdering i världen.

Otrolig upplösning och hög uppdateringsfrekvens

Skärmen ger dig en fantastisk klarhet med WQHD+ som är en ultrahög upplösning (3200x1440 pixlar). Den låter dig se fler detaljer och högupplöst videoinnehåll.

Uppdateringsfrekvensen på upp till 120Hz gör att du kan njuta av en sömlös och smidig skärmupplevelse, särskilt när du spelar spel med Mi11. AdaptiveSync-skärmen väljer automatiskt den bäst lämpade uppdateringsfrekvensen, vilket ger ett jämnare resultat samtidigt som den optimerar energiförbrukningen.