Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 ZOWIE - ett märke från BenQ

ZOWIE - ett märke från BenQ

ZOWIE har ett syfte - och det är att laga den bästa möjliga utrustningen till professionella spelare. Jakten på perfektion driver skaparna bakom på ZOWIE och det är också den ambitionen som återspeglas i XL- och RL-serierna. BQXL2411, BQRL2460, BQRL2755 och många andra ZOWIE-skärmar för pro gaming hittar du här hos oss på Elgiganten.

BenQ ZOWIE XL

Till e-sport på PC

BenQ ZOWIE’s XL-serie består av en rad e-sport skärmar i absolut toppklass, alla speciellt framtagna för tävlingsinriktad och professionell PC-gaming. Bilden är finjusterad ned till minsta korn så att alltid du får en ren och klar bildupplevelse. I e-sport finns inget utrymme för ursäkter eller dåliga bortförklaringar. Med ZOWIE’s XL-serie missar du inte en enda millisekund av action.

 BenQ ZOWIE XL

BenQ ZOWIE RL

Till e-sport på konsol

Varje detalj i RL-serien är noggrannt utformad för att du ska få den absolut bästa spelupplevelsen på konsol. ZOWIE RL-serien används i dag på de flesta större, professionella e-sport turneringar och också av flera av världens bästa gamers på konsol. Med ZOWIE RL-serien är du rustad till tänderna för alla fajter i FPS, fighting- eller sportspel på konsol. Skärmarna är kompatibla med: PS3, PS4 och Xbox 360.

 BenQ ZOWIE RL

Senast uppdaterad 2017-06-02 11:13:01