Sommarrean är igång! Se alla deals

Hoppa över navigation
Stängt eluttag på en mörk bänkskiva

Eleganta och funktionella eluttag till köket

Bra design sitter i detaljerna, så glöm inte bort eluttagens placering i köket eller tvättstugan när du är i planeringsfasen. Skräddarsy ditt kök med eluttag där du behöver dem, i färger som matchar din inredning. Skaffa fler smarta lösningar, till exempel pop-up-uttag som enkelt kan döljas i bänkskivan.

Hur många eluttag behövs i köket?

Du kan knappast ha för många eluttag i köket, men det ser inte alltid så bra ut. Tänk bara på alla köksmaskiner och vitvaror som du behöver el till. Glöm heller inte bort alla moderna prylar som du använder dagligen, mobiltelefon, högtalare mm, som du kanske behöver ladda medan du lagar mat. Har du för få eluttag, behöver du fler förlängningssladdar och det är verkligen inte snyggt. Det kan också skapa trassel och till och med vara brandfarligt. Läs på om reglerna för el i hemmet.

Eluttag i bänkskivan

Epoq Twist eluttag har en tjocklek på endast 40 mm och kan enkelt installeras i bänkskivan eller över kökslådor. De två uttagen är dessutom jordade. Detta prisvärda uttag ger dig en elegant ellösning i köket.

Trådlös laddning inom räckhåll

EVOline Square QI förser ditt kök med el. Du får inte bara ett vanligt eluttag, utan även en trådlös laddningsfunktion till din smartphone och en USB-port. 

Tack vare EVOline Square QI kan du titta på matlagningsvideor och söka efter recept, utan att du behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut. Du kan också välja bland olika färger, så att eluttaget smälter in med den övriga köksinredningen. Den har en diskret design och en smart skjutmekanism som skyddar själva uttaget.

EVOline Square QI eluttag med USB finns i följande färger: vit, svart och silver. Det finns också mer prisvänliga alternativ, utan trådlös laddningsfunktion som kommer i samma färger.

Eluttag – alltid nära till hands

Om du vill slippa ha synliga sladdar är det praktiskt att ha eluttag nära till hands - nära köksapparater och vitvaror. El på köksön är också viktigt framförallt om din spis är placerad där.

Många föredrar diskreta lösningar och det får du med EVOline BackFlip eluttag, som finns i olika färger. Den har två eluttag samt USB-port som garanterar att du alltid har ström nära till hands. Med ett enkelt tryck på ovansidan vänder den sig 180 grader, så att du lätt kan komma åt från alla vinklar.

EVOline BackFlip finns i flera färger och material: Svart, vit, stål, svart glas och vitt glas. Det finns också lite mer prisvänliga alternativ, som Epoq Frankfurt flip-up med tre eluttag.

Pop-up eluttag till köket

Bland eluttagen till kök finns också pop-up som alternativ, vilket kan vara optimalt när du vill utnyttja köksutrymmet på bästa sätt.

Detta eluttag består av 3 uttag och kan placeras i hörn och andra trånga utrymmen som du annars inte använder. Både EVOline Port med USB-port och Evoline Port 3 pop-up har lock som kan lyftas upp, så att du kan ladda telefonen eller köksapparaten även i stängd position. En funktionell och diskret lösning till bänkskivan eller som pull-down-lösning till överskåpen.

Är du på jakt efter ett billigare alternativ bör du titta på Epoq Berlin pop-up, med tre eluttag och två USB-portar. Den kan dock endast placeras i bänkskivan.

Sortera efter
1–28 av 28 produkter