Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Frakt och leverans

När du handlar på Elgiganten.se får du fri frakt på din order över 500 kr. Fri frakt innebär att standardfrakten är 0 kr oavsett vilken produkt/er du beställer, bara ordervärdet överstiger 500 kr vid beställningstillfället. Leveranstiden för brev samt postpaket är då mellan 3-5 arbetsdagar. Beställer du en större vara som kräver hemleverans erbjuder vi fri leverans till port eller tomtgräns på ospecifierat datum och i visssa fall även utvalda datum. En extra avgift tillkommer på datum med snabb leverans, utvalda tider, vid extra service såsom inbärning eller installation. Vid beställning av flera produkter i samma order förekommer det att produkterna sänds i olika försändelser. Du som kund betalar dock endast för en frakt per köptillfälle.

Leverans av mindre paket

Brev: Varan levereras från lagret till din brevlåda inom 3-5 arbetsdagar. Vikt upp till 500 gram.
Express - Brev: Varan levereras från lagret till din brevlåda inom 1-2 arbetsdagar. Vikt upp till 500 gram.
Paket: Varan levereras från lagret till närmsta ombud inom 3-5 arbetsdagar. Vikt upp till 20 kg.
Express - Paket: Varan levereras från lagret till närmsta ombud inom 1-2 arbetsdagar. Vikt upp till 20 kg.
Hempaket: Varan levereras från lagret till din dörr inom 1-3 arbetsdagar. Vikt upp till 35 kg.
Expressleverans samma dag: Levereras till port/tomtgräns inom 2 timmar från beställningstillfället. Alternativet erbjuds i utvalda områden när produkten finns i lager på lokal ort, vardagar kl. 08.00-16.00.

Hemleverans av varor över 20 kg

Du kan välja mellan att få varorna levererade till port/tomtgräns eller till önskat rum. När du beställer varorna uppger du även önskat leveransdatum och tid som passar. Du blir uppringd 30 minuter innan leverans. Undantag förekommer om det inte finns en framkomlig väg till leveransplatsen, då levereras varan så långt det är möjligt. Vi behöver så detaljerad information som möjligt innan leverans om väg, portkod, våning, hiss och om trapporna är trånga eller branta. Observera att chauffören inte tar av sig skorna på grund av arbetsmiljösäkerhet.

Hemleverans till port eller tomtgräns:

Varorna levereras till tomtgränsen. Det vill säga trottoar eller infart där bilen kan stanna så nära bostaden som möjligt.
Detta alternativ är fraktfritt vid val av ospecifierat datum och i visssa fall även utvalda datum, en extra avgift tillkommer på datum med snabb leverans, utvalda tider och vid tillval av extra service såsom inbärning eller retur av gammal vara etc.

Hemleverans inklusive uppbärning:

Varorna levereras till önskat rum i den mån det är möjligt. Anslutning till el och vatten kan beställas som tilläggstjänster.

Leveransvillkor:

- Avbokning måste ske senast två dagar innan leverans.
- Om leverans inte kan genomföras på grund av hinder på leveransplatsen eller för sen avbokning betalas inga pengar tillbaka.

Separata försändelser

Om du beställer mer än en produkt åt gången och varorna kommer i separata försändelser betalar du bara en fraktavgift. Fraktkostnaderna är baserade på leveransalternativ, ditt postnummer, produktens vikt och emballage. När du handlar i vår webbutik räknas fraktkostnaden automatiskt ut och du blir informerad om kostnaden innan du bekräftar köpet.

Observera att vi endast levererar varor inom Sverige.