Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Kvinna med Huawei P Smart Z och såpbubblor

Huawei P Smart Z - med pop up-kamera

Med Huawei P Smart Z får du mycket telefon för pengarna. Mobiltelefonen har utmärkt batterikapacitet, som i vanliga fall är en självklarhet hos dyrare modeller. Designen är elegant, varav skärmen är nästintill kantlös. Mobiltelefonen erbjuder även innovativ kameradesign med pop up-kamera.
Huawei P Smart Z front

Design

Huawei P Smart Z har en elegant och unik design med tvåfärgad baksida som framhäver de stilrena detaljerna. På framsidan hittar du den ultra-breda 6,59” HUAWEI Ultra FullView Display-skärmen. Den erbjuder väldigt tunna kanter och tack vare pop up-kameran får du ännu mer värdefull skärmplats.

Huawei P Smart Z front med pop up-kamera

Kamera

Huawei P smart Z har prioriterat ett unikt designval med dess 16 MP pop up-frontkamera som aktiveras på 1 sekund när du vill ta en selfie. Den fälls ned när du är färdig. På baksidan har mobiltelefonen dubbla kameror på 16 MP + 2 MP. Med en extra glaslins på kameran absorberar 6P-linsen mer ljus för att förbättra både upplösning och kontrast.

Huawei P Smart Z baksida

Batteri

Huawei P Smart Z kommer med ett batteri på 4000 mAh, en kapacitet som annars endast kan hittas i flaggskeppsmobiler. Det stora batteriet jobbar tillsammans med strömbesparande Kirin 710F processorn för att öka den totala energieffektiviteten. Dessutom är EMUI 9 operativsystemet utrustat med avancerade tekniker som ökar ledigt utrymme för att mobilen ska fungera sömlöst.

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar: