Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 - En bärbar gamingjätte

Vill du ha en bärbar gamingdator med grym grafik, klassledande processor och en fantastisk skärm? Säg hej till Acer Nitro 5 - en portabel gaminggigant i svart chassi med med röda detaljer.

Överlägsna specifikationer

Regera över spelvärlden med den kombinerade kraften i en 9th gen Intel® Core ™-processor och NVIDIA® GeForce® GTX-grafiken. Batteriet med hög kapacitet på 55Wh stöder en längre livslängd.

Kyla under stridens hetta

När tunga spelsessioner kräver en extra boost kan du chilla med två fläktar, Acer CoolBoost™-teknik och dubbla utblås. CoolBoost™ ökar fläkthastigheten med 10 % och CPU/GPU-kylning med 9 % jämfört med auto-läge. Övervaka och styr ditt system i realtid med NitroSense som bl.a. omfattar temperaturer och fläkthastigheter.

Acer Nitro 5

Nyckeln till seger

Kommandon med bara ett klick med den dedikerade NitroSense-tangenten medan WASD och piltangenterna är markerade för att enkelt hittas. Njut av den taktila känslan med tangenter med en slaglängd på 1,6 mm. Spela i svagt upplysta miljöer och låt det bakgrundsbelysta tangentbordet med rött sken höja spänningen.

Acer Nitro 5

Bryt ljudvallen

Bättre ljud ger styrka och en mer uppslukande spelupplevelse. Förbättra ditt spel och njut av förkrossande bra ljud när Waves MaxxAudio® möter Acer TrueHarmony™. Få intelligent bas, dialog och bättre volym med Waves MaxxAudio® och en djupare och rikare ljudåtergivning med Acer TrueHarmony™.

Acer Nitro 5

Killer-anslutning

Få ett övertag online genom att ta kontrollen över ditt nätverk och prioritera ditt spel med Killer™ Ethernet E2500. Strömma ditt spel utan problem med Gigabit Wi-Fi 5 med 2x2 MU-MIMO-teknik. Anslut all din kringutrustning till det kompletta utbudet av portar inklusive HDMI 2.0, USB Type-C™ Gen 1 och mer.