Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Apple – se vårt stora utbud

Elgiganten levererar den totala Apple-upplevelsen. Som auktoriserad återförsäljare är vi experter på Apple-sortimentet, och vår personal genomgår fortlöpande utbildningar för att kunna ge dig den bästa möjliga servicen och vägledningen för produkterna. I våra varuhus hittar du också Apple i särskilt inrättade områden av butikerna där du kan uppleva hela Apples fantastiska produktuniversum. Om du inte kan vänta kan du gå upptäcktsfärd på den här sidan redan nu!
Knowhow

Elgiganten Tjänster

Behöver du hjälp eller teknisk support för andra produkter som du har köpt du hos oss? Vi kan hjälpa till med allt från telefonsupport till fjärrstyrning av produkterna. Vi kan givetvis också hjälpa dig med din Apple-produkt. Summan av kardemumman? Var lugn - vi hjälper dig.

.
 RENEW IT

RENEW IT

RENEW IT är en finansieringstjänst hos Elgiganten som gör det möjligt att uppgradera till en nyare produkt oftare. Till en låg månadskostnad kan du byta upp dig till den senaste modellen av exempelvis en mobiltelefon. Kom in till din lokala Elgiganten så hjälper vi dig att komma igång!

Logga med text om att Elgiganten är auktoriserad reparatör av Apple-produkter

Auktoriserad reparation

Har du haft otur och till exempel råkat krossa skärmen på din iPhone eller iPad? Sväng förbi oss och få den reparerad på direkten och behåll garantin - oavsett var du köpt din Apple-produkt.