Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Apple – se vårt stora utbud

Elgiganten levererar den totala Apple-upplevelsen. Som auktoriserad återförsäljare är vi experter på Apple-sortimentet, och vår personal genomgår fortlöpande utbildningar för att kunna ge dig den bästa möjliga servicen och vägledningen för produkterna. I våra varuhus hittar du också Apple i särskilt inrättade områden av butikerna där du kan uppleva hela Apples fantastiska produktuniversum. Om du inte kan vänta kan du gå upptäcktsfärd på den här sidan redan nu!

Bli mer kreativ med Apple

Kreativitet har inga gränser – inte ens i GarageBand

En erfaren musiker och musiklärare använder sin iPad och GarageBand-appen till att producera musik och undervisa. Följ hans kreativa process, bli inspirerad och kicka igång kreativiteten med Apples produkter.

Knowhow

Elgiganten Tjänster

Behöver du hjälp eller teknisk support för andra produkter som du har köpt du hos oss? Vi kan hjälpa till med allt från telefonsupport till fjärrstyrning av produkterna. Vi kan givetvis också hjälpa dig med din Apple-produkt. Summan av kardemumman? Var lugn - vi hjälper dig.

Bild av Magiska produkter från Apple

Apple - ännu mer magi

Är du osäker på vilken iPhone du ska välja? Kanske funderar du på  vilken Macbook som passar dig bäst? Ta en titt på våra inspirerande produktfilmer som vi har samlat på den här sidan och ge efter för Apple-magin. Elgiganten ger dig den totala Apple-upplevelsen.

 RENEW IT

RENEW IT

RENEW IT är en finansieringstjänst hos Elgiganten som gör det möjligt att uppgradera till en nyare produkt oftare. Till en låg månadskostnad kan du byta upp dig till den senaste modellen av exempelvis en mobiltelefon. Kom in till din lokala Elgiganten så hjälper vi dig att komma igång!