Sommarrean startar på söndag kl.08! Se alla deals redan nu

Hoppa över navigation

Apple Financial Services

  • Apple iPad Pro 2024
  • Apple iPad Air 2024
  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner

Vill du ha förstklassig utrustning till låga kostnader?

Många företag behöver både god likviditet och tillgång till den senaste IT-utrustningen. Visste du att det finns en lösning som kan ge er båda delarna på samma gång?

Elektronisk utrustning är något av det viktigaste, men också något av det dyraste, ett företag behöver för att bedriva sin verksamhet. Eller är det egentligen det? Med Apple Financial Services behöver det inte vara det.

– Tjänsten innebär att ditt företag kan förena förstklassig utrustning med låga kostnader, säger Tania Prorokovic, kundansvarig B2B på Elgigantens B2B-avdelning, Elgiganten Företag.

Grönt bord med MacBooks, iPad och Airpods

Apple Financial Services i korthet:

  • Fasta, låga kostnader
  • Alltid toppmodern utrustning
  • Enkla och flexibla avtal

Toppmodern utrustning

En annan fördel med upplägget är att ni alltid har tillgång till den senaste utrustningen.

– Avtalsperioden är flexibel eftersom företag då och då behöver uppdatera sin utrustning. Detta innebär att ni kan byta ut er utrustning innan produkten och programvaran blir gamla och nya versioner lanseras. Vi tar hand om er gamla utrustning och återvinner den – bra för er och bra för miljön, förklarar Prorokovic.

Sist men inte minst ger tjänsten en fullständig översikt över nuvarande och framtida kostnader. Därmed blir det lätt för er att budgetera och ännu lättare att justera era kostnader efter behov.

– Leasing binder inte upp företagets kapital i utrustning. De frigjorda medlen kan antingen användas för att stärka företagets eget kapital eller för att investera i initiativ som främjar tillväxt och vässar konkurrenskraften”, avslutar hon.

Rekommenderade Apple-produkter:
Läs mer